tiistai 28. syyskuuta 2010

Jatkuu

Eilen asennettiin ohjelmia taas vaihteeksi, kylläkin vähän huonolla tuloksella. Verkossa oli ilmeisesti jotakin häikkää, kun alkoi yhteyksiä jatkuvasti katkomaan. Piti lopettaa koko homma kesken. Tänä aamuna sitten jatkettiin ja nyt toimi jo paremmin. Webbi sivujen tekoa pitäisi opetella tänään. Minäkin entisen työtodistuksen mukaan olen joskus asiaan perehtynyt, mutta itsellä ei ole edes muistikuvaa asiasta. Voi taas herne olla kovilla tänään.

Salilla kävin eilen illalla ja vedin kierroksen kahteen kertaan. Toistoja tuli noin 450, ihan yllätin itseni. Aamulla kyllä paikat oli ehkä vähän kipeämmät, kuin tavallaan. Tänään pääsee "Leelian lepotuoliin" eli menen kampaajalle. Pitää tuota tukan ruuhaketta vähän siistiä. Tämän päivän salikäynti pitää laittaa harkintaan, muutenhan tämä menee ihan urheilun puolelle :)

Parina päivänä on ollut huonohko olo, lienenkö tulossa sairaaksi. Sitähän näin syksyllä on kaikenmaailman flunssat liikkeellä. Ei kyllä passasi olla pois täältä kurssilta. Vauhti on ihan hirveä, ja jos olet pois päivänkin, olet jo jäljessä käsitellyistä asioista. Putoat kyydistä ja sitten on työ saada selville ne sata asiaa, mitä edellisenä päivänä on ollut. Muutenkin täällä on  tietotekniikassa eritasoisia ihmisiä ja kiire ei ainakaan paranna asioita. Jos neuvot toista, niin sitten jää omat oppimiset hunningolle. Elä siinä sitten :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti