maanantai 29. marraskuuta 2010

Aarrghhhhh pakkasta ja hössötystä

Nyt taitaa talvi puskea päälle ihan todella. Aamulla oli melkein - 20 astetta. En tykännyt. Eilen käytiin yli kaksi tuntia ulkoilemassa. Käveltiin mm. Pyhäselän jäällä, vaikka minä en siitä kyllä pidä. Olen aina kammonnut jäällä kävelyä, vaikka ei ole koskaan sattunut mitään, miksi sitä pitäsi kammota. Siellä tuli sitten ilmeinen raitisilmamyrkytys, kun kolmen tunnin ehtoneet piti vetäistä ulkoilun päälle. Ah autuutta :)

Joulu tulla jollottaa ja kauhea joulun mainostus on joka paikassa. Minun mielestäni koko joulu pitäisi lailla kieltää. Sitä aletaan jo kohta juhannuksen jälkeen hössöttää ja siitä saa jo tarpeeksi paljon ennen joulua. Hyi helevetti. Sen verran annan periksi, että käyn kyllä Tallinnassa joulutoreilla. Siellä on jotenkin kiva tunnelma, käsityöläisten esityksiä mm. seppien taontaa ja kuumaa glögiä. Tämä meidän kaupungin "joulutori" on lähinnä huvittava.

1 kommentti:

  1. Moro!
    Olen niiiiin kanssasi samaa mieltä tuosta joulusta :)
    Kiva oli lukea blogiasi, oot kyllä ahkera! Tsemppiä jatkoon, hyvää joulua en viiti toivottaa, kun en tykkää koko joulusta!:)Mut muuten hyvää jatkoa!!!
    -Kirsi-

    VastaaPoista