lauantai 17. syyskuuta 2011

Jumppaa ja mökkeilyä

Keskiviikko aamun vesijumppa oli oikein kivaa. Olin kyllä ihan ulkona niistä uimahalli käytännöistä, kun en ennen ole käynyt. Katselin sitten toisia mitä ne puuhas ja matkin perässä. Ensi kerralla olen viisaampi. Jumppa kesti ½ tuntia ja oli tehokasta.  En laskenut montako meitä oli, mutta likemmäs 20 varmaan. Yksi mies ja loput naisia. Ikähaarukka oli alle 30 jonnekin 60-70-vuoteen. Torstai aamuna oli vähän pieksetty olo.

Torstaina kävin salilla ja illalla tavallisessa jumpassa. Siellä oli heti tuuraaja ja se piti meille jotakin zumban tapaista. En voi kehua tykänneeni, mutta en lähtenyt kesken poiskaan. Tehokasta sekin kyllä oli. Jätin venyttelemättä ja kiirehdin pois kun lähdettiin mökille. Siellä pistettiin nuotio ja ulkotulia palamaan. Grillattiin ja katseltiin kuuta ja tähtiä. Otettiin joitakin kuvia kuusta kiikarin läpi. Ukko tilasi uudet kiikarit jostakin vinkuintiasta. Saas nähdä näkeekö niillä paremmin tähtiä ja kuuta. Nyt katseltiin vielä entisillä.

Uudet silmälasit tuli eilen ja kävin ne tietenkin heti hakemassa liikkeestä. Nyt taas näkee paremmin ainakin lukea. Tänään kävin katsastamassa yhden kuntosalin tarjonnan. Olisi siellä ainakin kuukausimaksu halvempi. Olen nyt maksanut yli 60 €/kk ja jatkossa se hinta nousisi yli 70€. Tällä katsastamallani salilla kk on 45 €. Tosin nykyisellä salilla kehonkoostumus kuuluu hintaan, mutta uudella joutuu maksamaan siitä erikseen jos sen haluaa. Toisaalta, jos sen haluaa silloin tällöin, niin 20 € näkyi olevan hinta. Ehkä käyn katsastamassa vielä muitakin saleja, mutta tämä vaikutti ihan hyvältä paikalta. Joulukuun alussa vaihdan joka tapauksessa jonnekin muualle.

1 kommentti:

  1. Min oon miettiny sitä vesijuoksua mut ei taida löytyä sopivaa aikaa...

    VastaaPoista