lauantai 24. syyskuuta 2011

Leikkausta pukkaa, joskus

Sappikivien tutkimusaika on 5.10. Saas nähdä kauanko menee ennen kuin leikkaus aika tulee. Eilenkin repi välillä niin kovaa, että nahka on kipeänä. Onhan mulle sanottu, että kun se kohtaus tulee niin pitäsisi mennä saikulle, mutta kun se kohtaus ei kestä kuin korkeintaan 5-10 minuuttia, niin en ole viitsinyt lähteä. Jos se riipis vaikka tunnin yhtäsoittoa niin voisin harkita. Verikokeisiin pitää mennä ensi viikolla. Jos joskus muistaisi kysyä sen veriryhmänsäkin. Se selvitettiin ennen viime vuoden leikkausta.

Mökillä oltiin taas yksi yö. Satoi lähes koko ajan, mutta eipä tuo haitannut. Se on miehen elämää, niin kuin tämä siippani sanoo :) Paljon on jo lehtiä tullut puista alas, mutta on siellä joku miljoona vielä jäljelläkin. Pitäsi muutama koivu vielä kaataa tänä syksynä, niin vähenisi haravointi. Kaikki puutarhakoristeet keräsin jo pois ja kohta lähtee viimeiset kukkalaatikot. Olen kerännyt ne aina yhteen kohtaan ja peittänyt pressulla talven ajaksi. Sieltä ne on sitten keväällä hyvä ottaa käyttöön, kun ovat kaikki samassa kohdassa.

1 kommentti:

  1. Ka nii meillä niitä etitään millon minkäki romuläjän uumenista. ne kun tuppaa talvenki mittaan ottamaan aina jalat alleen ;D;D

    VastaaPoista