torstai 21. lokakuuta 2010

Jörö

Ostin taannoin kirpparilta paidan, jossa on kuvana 7 kääpiön Jörö eli Grumpy. Minulla kun näitä jörö-päiviä aina silloin tällöin on :) Tulipa eilen mieleen etsiä "kuukkelilla" kuvaa sanalla grumpy, ja sieltä sattui tämmöinen. Linkki on kyllä pitkä kuin nälkävuosi, mutta...

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://dailymoxie.com/wp-content/uploads/2009/01/grumpy.bmp&imgrefurl=http://dailymoxie.com/%3Fm%3D200901&h=400&w=330&sz=388&tbnid=X8bjd9huyWOsvM:&tbnh=124&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dgrumpy&zoom=1&q=grumpy&hl=fi&usg=__preNlZ3Q5TadFFr30GsRKf8hn-g=&sa=X&ei=9AjATPfHF8LOswbe04zWCA&ved=0CDEQ9QEwBQ

Onko kukaan nähnyt koiranpentua, jolla on moinen ilme? Sitten viimeisen päälle kyllästynyt. Kyllä naurua piisasi, kun tämän kaverin näki.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Laiskuus vaivaa

Olenpas minä ollut laiska, kun en kohta viikkoon ole kirjoittanut tänne. Kurssia on tullut käytyä ainakin ahkerasti. Kaipa sitä on jotakin oppinutkin samalla. En nyt tähän hätään muista mitä :). Salilla olen käynyt myös. Sunnuntaina vedin kierroksen kaksi kertaa ja maanantaina olin kipeähkö. Lienenkö venytellyt huonosti.

Luntakin oli välillä, mutta onneksi on sulanut pois. Tällä viikolla on kaksi etäpäivää ja silloin voisi käydä päiväseltään mökillä katsomassa haravoinnin määrää. Ei sen puoleen, että mieli tekis haravoida, mutta kun on pakko. Osan voi ajaa leikkurilla silpuksi, mutta ei kaikista kohdista. Samalla pitää laittaa mökki talviteloille. Alkaa nuotiopuut loppua, ei voi enää nokkaa lämmittää nuotion loimussa. Niisk.
 
 Ai niin perjantaina oli tentin uusinta ja se oli mennyt läpi. Hyvä minä...toisella kertaa. Kolme tenttiä on jäljellä ja niiden päivät on jo sovittu. Käydään harjoitteluaikana tekemässä ne täällä Aikolla tai sit sen voi tehdä kotona/harjoittelupaikassa APC:n kautta.

Sosiaalisesta mediasta on tänään, mutta taitaa mennä toisesta korvasta sisään, käydä kääntymässä ja tulee samasta korvasta ulos. Ei jotenkin nappaa, ikävä kyllä.