tiistai 31. tammikuuta 2012

Vali vali

Jopa on taas aika livahtanut nopeasti. Mitähän tässä on tapahtunut välillä. Ainakin kirjahyllyissä pidin siivouksen ja annoin pois 200-300 kirjaa. Tarjosin osaa niistä divariin, mutta sinne olisi kelvannut murto-osa, joten en sitten myynyt yhtään. Annoin kaikki kierrätyskeskukseen. Vielä jäi hyllyihin jonkin verran, kun en ihan kaikista raskinut luopua. Päätin kyllä, että enää en osta niitä.

Jumppa piti perua tältä keväältä, kun kouluilta muuttui torstaiksi. On priorisoitava asioita ja kylllä ne palvelimet nyt meni jumpan edelle. Vesijumppaamassa käyn edelleen.

Tässä taannoin oli oikein hyvä "valitus viikko". Ostin mikro popcornia pussin ja niistä ei pamahtanut kuin ehkä puolet. Laitoin sen pussinjämän valmistajalle ja sain kaksi pussia tilalle. Erään valmistajan makkarasta löytyi luunsiru, josta sain hyvityksenä 10 €:n lahjakortin ja sitten sain urheiluliikkeestä uuden uimalakin, kun sieltä ostetusta lakista lähti palanen irti heti ensimmäisellä päähänlaitto kerralla. Se lakki oli jotenkin viallinen, kun ei niistä pitäisi palaset irtaantua heti. Kyllä kannatti valittaa joka asiasta :)

Kunnallisen puolen hammaslääkäriin ei pääse taaskaan ihan hevillä. Soittelin aamulla tarkastusaikaa, niin ensimmäinen vapaa-aika oli toukokuun 15 pv. Pitihän se ottaa.