keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Mitäpähän mittää kuulumisia

Kävin tänään sairaalassa kuulemassa onko tarvetta leikkaukseen. Kyllä on. Olen nyt jonossa ja aika pitäisi löytyä kahden kuukauden kuluessa. Leikkaus tehdään luonnollisesti nukutuksessa ja tähystyksenä. Eli minuun tehdään muutama reikä ja se kirurgi roplaa niiden kautta sen sappirakon pois. Ei siis poisteta yksistään niitä kiviä, vaan koko sappirakko.

Eilen oltiin mökillä kaatamassa puita ja tänään on hauikset ihan soosina :) Pitänee perjantaina lähteä pilkkomaan ja pinoamaan ne puut. Sillä edellytyksellä, että hauikset antaa jo myöten. Jumpissa olen käynyt ja salilla myös. Tavallisessa jumpassa on ollut kolmesta kerrasta kahdesti sijainen. Se sitten tykkää niin pirusti tästä "sumpasta" ja on sitä meille tuputtanut. Jos minä olisin zumbaan halunnut olisin sellaiselle kurssille mennyt. Minä jo viimeksi räjähdin sille, kun kukaan muu ei taas uskaltanut. Hirveä vauhti päällä ja koreografiat joissa ei kukaan pysy matkassa. Kyllähän tuo vauhti ja ohjelma vähän muuttui.

Ukko rupes leipomaan pullaa ja minä rupean testaamaan yhtä oppimisympäristöä. Se on jo osaksi käytössä, mutta testaus on vielä kesken. Rupesin hommaan, kun siitä on jotain hyötyä noissa datanomi opinnoissa.