keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Parkkeeraus ongelma

Kovin on ollut tasaista tämä elämä viime ajat. Ei ole tännekään ollut mitään sanomista. Mutta nyt on.

Tänä aamuna taas vaihteeksi riitelin naapuritalossa asuvien jäppisten kanssa. Niillä kun on kumma tapa pitää autoaan meidän talon pihassa. Talojen välissä on aita, jonka pitäisi osoittaa mikä parkkipaikka kuuluu kenellekin. Aitaa ei ole koko matkallla tonttien välissä, joten nämä olettavat saavansa pysäköidä tälle puolen aitaa.
Jo kerran aiemmin asiasta oli puhetta ja toinen niistä aikoi isännöitsijältä ottaa selvää asiasta. Kottero olikin pari päivää jossakin muualla, mutta sittemmin on näköjään vaihtanut kotteroa ja alkanut uudelleen pysäköidä. Kun sitten aamulla taas tapasin herrat ja sanoin pysäköinnistä niin kovasti väittivät heidän soittaneen heidän talon isännöitsijälle ja sen sanoneen pysäköinnin olevan ok meidän talon tontilla. Täh? Miten pöljä sekin ukko on?

Minä tietysti väitin vastaa, kun olen sentään yli 20-vuotta tässä talossa asunut ja hallituksessakin ollut ainakin kymmenen vuotta. Tiedän siis ihan tarkkaan missä tonttien raja menee ja sitäpäitsi sen takia se aitakin muutama kesä sitten rakennettiin, että silloinen väärin pysäköinti saataisi loppumaan. Parkkipaikkoja tahtoo olla omankin talon väelle liian vähän. Poika vaan väitti vastaan ja sanoi ettei hänelle ole neuvottu missä heidän talon parkkipaikat ovat. Täh?

No helevetti nehän on siinä toisella puolen aitaa heidän pihassaan. Minä soitin sitten meidän isännöitsijälle ja se oli ihan yhtä tyrmistynyt tästä asiasta. Etenkin siitä, miten toinen isännöitsijä voi antaa luvan vieraaseen pihaan parkkeeraamiseen. Ja myös siitä miten tyhmiä/piittaamattomia nykyajan ihmiset ovat.

Tietysti voi kysyä mitä minä tästä riehun, mutta kun en voi vaan antaa asioiden olla, kun on kerran selvät säännöt olemassa.