keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kokousasioiden järjestelyä

Menihän se yksi ehdotus labrayhdistyksessä läpi ja olen sitä hoitanut tänään kuntoon. Sain varattua kokoustilan ja sinne ruokailun. Kutsun kirjoittaminen on helppoa, kun on entinen pohja jota muokkaamalla saa ihan hyvän aikaiseksi. Vaikka itse kehunkin :) Tänä vuonna on enempi tuota kokemusta asioiden hoitamisesta, niin ei mene enää niin kauan aikaa ja energiaa miettimiseen. Vielä pitäisi keksiä jotain muuta ohjelmaa siihen oheen.

Salilla olen käynyt tietenkin ja tänä aamuna siellä oli entisiä tuttujakin ihan kaksin kappalein. Oli entinen ma-ke-fy opettaja aikuislukion ajoilta ja kanslisti samasta koulusta. Nykyään näköjään salilla törmää enempi tuttaviin, kuin muualla.

Niin ajattelin taas harrastaa tuota korkeakulttuuria ja kävin ostamassa lipun Aleksis Kivi-oopperaan. Kansallisooppera tulee vierailemaan helmikuussa ja sinne meinaan mennä. Että Iron Maidenista oopperaan. Jeah.

maanantai 10. tammikuuta 2011

Jotakin uutta

Jaahas. On laiskuus vaivannut, kun en ole tännekkään saanut mitään kirjoitettua aikoihin.
Töitä olisi ollut tarjolla, mutta kun en saanut rahoitusta, niin enpä mene sitten töihin. Tällä viikolla alkaa taas xxl-jumppa ja ensi viikolla opinnot datanomiksi.

Salilla olen käynyt taas ihan reippaasti. Laihtunut olen pois sen 600 g, joka tuli välillä takaisin ja sen päälle varmaan yhden kilon lisää. Pitäisi ostaa yksi treenipaita lisää ja farkut olisi kanssa tarpeen. Entiset housut kun ei meinaa pysyä päällä enää. En vaan millään jaksaisi lähteä kauppaan niitä etsimään. On tuolla kaapissa kyllä pieneksi jääneitä housuja, mutta ne on taas niin pieniä, ettei ne vielä päälle mene. Mieskin lupasi minulle yhdet vähän pidetyt mustat farkkunsa, mutta en minä niihin vielä mahtunut :(

Huomenna olisi labrayhdistyksen kokous. Saas nähdä mitä siitä tulee, kun kukaan ei halua jatkaa missään toimikunnassa. Minun pitäisi viedä sinne virkistystoimikunnan ehdotuksia vuosikokoukseen liittyen. Ideoita kyllä olisi vaikka kuinka, mutta kun se on rahasta kiinni mitä voi toteuttaa. Saas nyt kattoo mikä ehdotus menee läpi, vai meneekö mikään.

Yritän vähän ryhdistäytyä tämän blogin suhteen ja kirjoittaa useammin.