perjantai 15. huhtikuuta 2011

Koulussa

Täällä sitä vietetään perjantai iltapäivää ja iltaa koulun penkillä. Asennellaan ohjelmia ja sen semmoista. On vaan niin kamalan hidasta tämä touhu. Olen jo puolisen tuntia odottanut ohjelman latautumista ja siitä on latautunut 37 %. Kerkee siis tännekin postailla.

Uusi tukan väri on herättänyt kiinnostusta. Juuri kukaan ei tunne ensi näkemältä. Sitten kun kuulevat äänen alkavat ihmetellä, että sinäkös se olet :) Salilla myös toivottivat tervetulleeksi blondien joukkoon :D No eihän tätä kauaa kestä, kun alkaa juurikasvu tunkemaan esiin. En ole vielä päättänyt valkaisenko sitten sitä jatkossa. Pitää yrittää joku kuva saada tänne, niin mimmikin näkee uuden lookin.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Blondi

No niin nyt se sit tapahtui, minusta tuli blondi. Aika raju muutos noin äkkiseltään Cosmic Bluesta vaaleaksi. Ensin ajattelin että voi hel... mitä sitä taas tuli tehtyä, mutta äkkiä totuin ja nyt muutaman tunnin päästä se on jo ihan oman oloinen :) Isäntäkään ei tällä kertaa vetänyt hernettä nenään. Edellisellä kerralla kun leikkautin lyhyeksi, niin puoli päivää mulle mökötti. Vaan enpä ole tähänkään mennessä lupia pyydellyt miten tukkani laitan, enkä pyytele tulevaisuudessakaan.

Ihmeen mukavaahan tuo eilen illalla oli relaatiotietokantojen kanssa puuhailu. On niin paljon edellisestä kerrasta ohjelmat muuttuneet, että ihan ihmettelin "mukavuutta". Pitäs ostaa uusi Office 2010 paketti. Saan sen opiskelijahinnalla huomattavasti halvemmalla, kuin jos ostaisin sen kaupasta. Pitää vaan värkkäillä tämä läppäri suoraan tuohon modeemiin kiinni, ettei vaan katkee yhteys kesken lataamisen.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Matka, teatteri ja konsertti

Tulipa tuossa tilattua matka Tallinnaan. Lähtö olis tuossa pääsiäisen jälkeen. Jospa sieltä olisi jo lumet sulaneet, ettei tarviisi kahlata kaduilla niin kuin joulun alla piti. Oli pakko saada joku breikki tähän kevääseen ja elämiseen yleensä. Olisin kyllä halunnut Tukholmaan, mutta tuli taas valittua tuttu Tallinna.

Huomenna menen ostamaan lippuja pääsiäisen konserttiin ev.lut. kirkkoon. Siellä esitetään Mozartin Requiem. Toisen lipun ostan teatteriesitykseen Vain muutaman huijarin tähden, jota esitetään kesä-heinäkuussa Laululavan takana. Siinäpä sitä onkin taas korkeakulttuuria ihan roppakaupalla ;)