tiistai 26. huhtikuuta 2011

Puusavottaa ja uima-allas

Siinäpä ne pyhät meni mökillä puuhastellessa. Yötä oltiin toki kotona, kun on vielä liian kylmää. Se meidän mökki kun ei ole talvilämmin. Puita tehtiin ja vähän haravoitiin. Nyt kyllä huomasi sen, että salilla käynti on ollut hyväksi. Paikat eivät kipeytyneet juuri ollenkaan. Pientä kolotusta oli havaittavissa, mutta esim. selkä ei reagoinut ollenkaan raskaaseen työhön. Jos olisin entisessä kunnnossa, en olisi yhtenäkään aamuna päässyt sängystä huutamatta.

Sunnuntai aamuna oltiin jo heti 8 maissa lähdössä kotoa. Tultiin tuohon rappukäytävään, niin siihen oli kovaa vauhtia tulossa uima-allas. Oli runkovesiputki taas ruvennut vuotamaan. Se elinkaari alkaisi olla lopuillaan, mutta taloyhtiön hallitus ei näköjään halua aloittaa putkiremonttia ajoissa. Onhan se halpaa jatkuvasti käydä putkiliikkeestä antamassa tekohengitystä sille putkelle. Nyt vielä lisättynä pyhäkorvauksilla ja muilla maksuilla. Viime vuodenkin remonttibudjetti ylittyi useilla tuhansilla, kun piti vuotavien putkien takia sauna uusia. Yhtiökokouksessa sanoin remontin kiireellisyydestä, mutta sehän taas meni harakoille. Vanhat käpiäiset olivat eri mieltä. Luin lehdestä, että putkiremonttien hinnat ovat nousussa. Kun tarpeeksi kauan odotellaan, niin saa maksaa moninkertaisesti siihen nähden, mitä se nyt vielä olisi.

Herrimunjee kun ottaa pattiin tuo asia.

Tänään olisi tentti niistä relaatiotietokannoista, mutta en mene siihen. En kerennyt harjoitella pääsiäisen aikaan yhtään, joten on tyhjä mennä näillä tiedoilla sinne. Kyllä minä kerkeen tämän datanomikoulutuksen aikana sen suorittaa.

Huomenna lähetään reissuun, kirjuuttelen sitten uusia kuulumisia, kun kotiudutaan.