lauantai 17. syyskuuta 2011

Jumppaa ja mökkeilyä

Keskiviikko aamun vesijumppa oli oikein kivaa. Olin kyllä ihan ulkona niistä uimahalli käytännöistä, kun en ennen ole käynyt. Katselin sitten toisia mitä ne puuhas ja matkin perässä. Ensi kerralla olen viisaampi. Jumppa kesti ½ tuntia ja oli tehokasta.  En laskenut montako meitä oli, mutta likemmäs 20 varmaan. Yksi mies ja loput naisia. Ikähaarukka oli alle 30 jonnekin 60-70-vuoteen. Torstai aamuna oli vähän pieksetty olo.

Torstaina kävin salilla ja illalla tavallisessa jumpassa. Siellä oli heti tuuraaja ja se piti meille jotakin zumban tapaista. En voi kehua tykänneeni, mutta en lähtenyt kesken poiskaan. Tehokasta sekin kyllä oli. Jätin venyttelemättä ja kiirehdin pois kun lähdettiin mökille. Siellä pistettiin nuotio ja ulkotulia palamaan. Grillattiin ja katseltiin kuuta ja tähtiä. Otettiin joitakin kuvia kuusta kiikarin läpi. Ukko tilasi uudet kiikarit jostakin vinkuintiasta. Saas nähdä näkeekö niillä paremmin tähtiä ja kuuta. Nyt katseltiin vielä entisillä.

Uudet silmälasit tuli eilen ja kävin ne tietenkin heti hakemassa liikkeestä. Nyt taas näkee paremmin ainakin lukea. Tänään kävin katsastamassa yhden kuntosalin tarjonnan. Olisi siellä ainakin kuukausimaksu halvempi. Olen nyt maksanut yli 60 €/kk ja jatkossa se hinta nousisi yli 70€. Tällä katsastamallani salilla kk on 45 €. Tosin nykyisellä salilla kehonkoostumus kuuluu hintaan, mutta uudella joutuu maksamaan siitä erikseen jos sen haluaa. Toisaalta, jos sen haluaa silloin tällöin, niin 20 € näkyi olevan hinta. Ehkä käyn katsastamassa vielä muitakin saleja, mutta tämä vaikutti ihan hyvältä paikalta. Joulukuun alussa vaihdan joka tapauksessa jonnekin muualle.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Sataa

Kylläpä on lähes koko päivän jaksanut sataa. On niin harmaata ja synkeää, että valot saa olla päällä koko ajan. Käytiin kyllä aamulla kävelyllä sateesta huolimatta. Onneksi on joskus tullut ostettua sadeasu ja goretex kengät. Josta tuli mieleeni viime syksyltä kaverin sanonta. Kehuin ostaneeni uudet goretexit niin se sanoi hänellä olevan imutexit. Kengät jotka vetävät metrin päässä olevasta rapakosta vedet :) Vähänkö hirnuin sille silloin.

Huomen aamulla on ensimmäinen vesijumppa. Saas nähdä mitä siitä tulee. En ole koko uimahallissa vielä ikinä käynyt uimassa. Sehän kun on niin kaukana meiltä. Melkein 5 minuutin matka pyörällä. Ukko ehdotti, että laittaisin uimapuvun päälle jo kotona, niin ei tarviisi vaihtaa asua :) Eipä sen puoleen ei siihen aikaan kovin monta ihmistä ole edes liikkeellä, siis vailla 7. Kyllä sen nyt vielä kestäisi, mutta talvella voisi olla kylmänhivakka.

Pitäs oikeastaan kömpiä salillekin vielä tänään. Jos minä noudatan uutta viikon liikunnallista ohjelmaa, niin salilla ma, ti, to ja la; ke vesijumppa, to xxl-jumppa ja sali; pe ja su vapaa. Jopa on liikuntaa kerrakseen. Niin laihtunut en kyllä ole yhtään. Nekin kilot jotka pudotin on tulleet takaisin. Se on kyllä oma syy. En ole jaksanut vahtia syömisiäni ja juomisiani.

Kävin lääkärissä eilen. Sappikivet vaivaa jatkuvasti. Nyt on lähete laitettu saikulle ja leikkaus on edessä joskus. Sitähän ei voi tietää kuinka kauan siihen menee.

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Mikkelissä

Eilen olin labrayhdistyksen retkellä Mikkelissä Kenkäveron vanhassa pappilassa. Lähdettiin Joensuusta 7.30 ja kotona olin 18 jälkeen. Ihan oli mukava retki. Meillä oli maisemaristeily Saimaalla ja oltiin ainoat matkustajat koko laivassa. Syötiin mahat pullolleen pappilan noutopöydästä. Kuunneltiin opastetulla kierroksella pappilan historiasta ja nykypäivästä. Lopuksi tehtiin ostoksia myymälästä, jossa oli suomalaisia tuotteita mm. Jukka Rintalalta, Dora Jungilta ja r-collectionilta. Hinnat oli minun pussille ehkä vähän liian korkeita, mutta ostin kuitenkin riipuksen nimeltä pirulainen :) http://www.tulimetsa.fi/tuote56b4.html?tuote=8648&kohde=
Sillä oli hintaa 25 €. Minulla on ennestään pari riipusta joista toinen on rautaa ja toinen kuparia. Tämä pronssi sopii niiden seuraan ihan hyvin.