keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Keskelläviikkoa

Jaahas taas tänään on herra besserwisser oikein elementissään. Jätkä vaan puuhaa omiaan, eikä havainnoi mitään, mitä tässä pitäisi opiskella. Saattansnamma. Sitten toisten pitää neuvoa ja omat hommat menee pers. Tosin minä en neuvo, kun on omassakin tehtävässä tekemistä. Enkä kyllä neuvois muutenkaan. Yks tyyppi viettää vasepuukissa aikaansa, joka ei liene tämän kurssin tarkoitus.

Onneksi on taas salipäivä. Voi purkaa tätä päivää ainakin siihen punnertamiseen.

tiistai 28. syyskuuta 2010

Jatkuu

Eilen asennettiin ohjelmia taas vaihteeksi, kylläkin vähän huonolla tuloksella. Verkossa oli ilmeisesti jotakin häikkää, kun alkoi yhteyksiä jatkuvasti katkomaan. Piti lopettaa koko homma kesken. Tänä aamuna sitten jatkettiin ja nyt toimi jo paremmin. Webbi sivujen tekoa pitäisi opetella tänään. Minäkin entisen työtodistuksen mukaan olen joskus asiaan perehtynyt, mutta itsellä ei ole edes muistikuvaa asiasta. Voi taas herne olla kovilla tänään.

Salilla kävin eilen illalla ja vedin kierroksen kahteen kertaan. Toistoja tuli noin 450, ihan yllätin itseni. Aamulla kyllä paikat oli ehkä vähän kipeämmät, kuin tavallaan. Tänään pääsee "Leelian lepotuoliin" eli menen kampaajalle. Pitää tuota tukan ruuhaketta vähän siistiä. Tämän päivän salikäynti pitää laittaa harkintaan, muutenhan tämä menee ihan urheilun puolelle :)

Parina päivänä on ollut huonohko olo, lienenkö tulossa sairaaksi. Sitähän näin syksyllä on kaikenmaailman flunssat liikkeellä. Ei kyllä passasi olla pois täältä kurssilta. Vauhti on ihan hirveä, ja jos olet pois päivänkin, olet jo jäljessä käsitellyistä asioista. Putoat kyydistä ja sitten on työ saada selville ne sata asiaa, mitä edellisenä päivänä on ollut. Muutenkin täällä on  tietotekniikassa eritasoisia ihmisiä ja kiire ei ainakaan paranna asioita. Jos neuvot toista, niin sitten jää omat oppimiset hunningolle. Elä siinä sitten :(

maanantai 27. syyskuuta 2010

Viikonloppu

Lauantaina kävin salilla rääkkäämässä itseäni. Taaskaan en saanut kaikkia toistoja yhdessä laitteessa tehtyä. Ei millään jaksanut punnertaa loppuun asti. Vasen käsi kun on halvaantunut, niin se aina välillä tökkää hapoille äkkiä. Salin jälkeen kävin rääkkyyttämässä ruumistani hierontatuolissa. Olisi tehnyt mieli huutaa, kun se mulkkasi noita kipeitä muhkuroita lapaluun vierestä.

Kuvankäsittelyohjelmaan yritin perehtyä, mutta taas meni tulostimen kanssa tappeluksi. Erehdyin nääs ottamaan sen välillä irti läppäristä ja se saatana hävisi sen siliän tien. Niin siis tämä tulostin liittyi tähän asiaan siksi, kun minä luen mieluummin ohjeet paperilta ja siksi halusin ne tulostaa ennen ohjelmaan perehtymistä. Onnistuhan se taas lopulta, mutta kyllä siinä taas meikäläisen hermoja koeteltiin.

Sunnuntaina käveltiin tunnin verran ja mulla oli takin selkä märkänä. Kyllä ainakin aineenvaihdunta toimii. Miestä kylmää ja minä olen hiessä jo ulko-ovella ulos mennessä :) Kurssitehtäviä tein sen verran minkä osasin. Muutama kohta jäi tekemättä, kun ei vaan järki riittänyt. Eikä hermot :( Etenkin kloonaus oli vaikeaa. Mies oppi sen hetkessä ja minä tuskailin ties kuinka kauan. No mies sitten neuvoi minua siihen ja sitten alkoi mennä paremmin.