torstai 30. joulukuuta 2010

Kaikki ei aina ole niin kuin luullaan

Nainen soitti poliisilaitokselle ja puhelimeen vastannut poliisi toisti ääneen naisen sanoja.
- Eli siis...ruskea sekaisin oleva pehko...musta rengas silmän ympärillä...tuntee nimen Rekku... ja oli siis kiinni, mutta puri narun poikki..selvä. Sain kaikki muistiin. Katsotaan mitä voimme tehdä.
Poliisi käänähti kolleegaansa päin ja sanoi
- Rouva parka.
- Miten niin? kolleega kysyi.
- Hän on kadottanut miehensä
:) :)

tiistai 28. joulukuuta 2010

Paluu arkeen

Joulu meni ja hyvä että meni. Painossa on tullut takkiin eli on tullut takaisin 600 grammaa vähän yli kuukauden aikana. Viimeisen kolmen viikon aikana jäi aika vähälle koko salilla käynti, kun oli muuta lentämistä. Nyt olen eilen ja tänään palannut normaali rytmiin. Ilmoittauduin jo kevään jumppaankin, että on kerran viikossa jotain muutakin kuin salia.

Minä jo viime keväänä "lupasin" itselleni, etten enää IKINÄ ota mitään iltamenoja. No tässä sitä ollaan taas, ainakin kolmena iltana viikossa on menoja. Lyhyt oli muisti :) Saas nyt kattoo jos vielä töitäkin tässä tulisi, niin olisi päivälläkin menoja. Tai siis töitä on tiedossa, mutta kun siihenkin taloon pitäsi viedä palkkarahat mennessään eli pitäsi saada työkkärista palkkatukea.

Minä muuten voitin ennen joulua ison piparkakkutalon. Tai siinä oli monta rakennusta ja eri hahmoja. Pohjan pinta-ala oli n. 60x50 cm. Onhan tuossa ollut nakerreltavaa kahdelle ihmiselle. Just tänään raaputin siitä pohjan päältä pois kaikki tomusokerin ja muut jäljellä olevat "liimat". Nyt on vielä kaksi isoa rasiaa jäljellä sitä, että on piparia ollut ainakin.