keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kyrsii.....

Pakkanen paukkuu nurkissa ja minua v-tuttaa. En ole koko viikolla nukkunut yhtään kunnon yötä. Kohta on niin väsy ja kiukkuinen kun perseelle ammuttu karhu. Salilla kyllä käyn puhkumassa enintä v-tutusta pois, mutta kun ei sekään riitä koko päiväksi.

Labrayhdistyksen kokous alkaa häämöttää ja ilmoittautuneita on vaan 6. Tais mennä järjestelyt hukkaan. En tiedä mitä niille pitäisi keksiä, että tulisivat kokouksiin. Nyt olisi puitteet ja ruoka kyllä huippua,mutta ei vaan näy kiinnostavan.Luulis 70 jäsenestä löytyvän enempi osallistujia.

Ostin tänään 7 paikkaisen USB 2 hubin. Nyt saa kaikki USB:llä olevat roinat liitettyä samaan hubiin, niin ei tartte hirveitä viritelmiä ympäri tietsikkapöytää. Se on tuo puolipallon muotoinen tuossa kuvassa. On aika kätevä.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Aleksis Kivi ooppera

Paljon oli väkeä ahtautunut urheilutaloon. Kun en raaskinut ostaa käsiohjelmaa á 6 €, niin olin vähän ulkona koko ajan, mistä siellä kerrottiin. Laulajat olivat mielestäni ihan hyviä ja sanoistakin sain selvää. Olihan siinä seuraamista ihan riittävästi, kun katsoi niiden heilumista edestakaisin. Etenkin minua miellytti mies, joka hyppelehti jatkuvasti edestakaisin pitkinpoikin. Se oli ilmeisesti "kahdeksas veljes" tanssija/koreografi Teppo Virtanen.


Kun en ole ennen urkkatalon portaita noussut/laskeutunut katsomoon, yllätyin miten jyrkät ja epämukavat ne oli. Penkit oli tietysti kanssa kovat ja persamus meinasikin puutua. Väliaika oli 25 minuuttia ja silloin sai vähän lepuuttaa persamustaan. Olihan tuolla monenikäistä väkeä. Enimmäkseen taisi olla vanhempaa vuosikertaa. Toki oli myös muutamia pieniä lapsia. Ilmeisesti oli myös muiden musiikkilajien diggaajia, kun oli punkkarin ja hevarin näköistä sakkia. Seuraavaksi on ajatus mennä ensi sunnuntaina kuuntelemaan Carelicumiin Oopperayhdistyksen laulajien ilmaiskonserttia.