maanantai 16. heinäkuuta 2012

Rok Rok

Rokki on käyty eikä ihan vahingoitta. Lauantai iltana noin klo 19 kupsahdin nurin ja polvi mustaksi. Olin menossa pääanniskelualueelle juomaan toista kaljaa!!!! eli siis en ollut edes päissäni. Miten lienen koipiini sotkeutunut ja siellä sitä olin rähmälläni. Ensimmäinen ajatus oli, että mitä ne ihmiset ajattelee. Ei se, että polveen koski ihan perskeleesti. Joku pariskunta tuli auttamaan ja kyseli kävikö mitenkään. Siitä onnuin sinne ylös ja puhdistin sekä laastaroin polven. Join sen kaljan. Hiipparoin alueella tunnin verran, söin ja lähdin kotiin. Kotona puhalsin ja mittari näytti 0,150 promillea. Vähän meni hukkaan se ilta.

Sunnuntaina kävin olemassa pari tuntia. Ei oikein huvittanut yksin olla siellä ja selvänä. Toisaalta onhan se ihan kiva katsoa minkälaisia ihmisiä siellä on.

Tänään menin kauppaan ja en huomannut lattialla olevaa maitoläikkää. Kaaduin siihen ja samalle polvelle. Meinasi kyllä märy päästä. Taitaa tulla lääkärireissu, on sen verran kipeä nyt kahden kompuroinnin jälkeen. Huomenna pitäisi mennä siivoamaan sinne rokkialueelle ja jos koipi ei toimi niin mitenkäs siellä kävelet. No pitää katsoa huomenaamuun.