torstai 7. huhtikuuta 2011

Läpi

Excelin tentti meni läpi. Jee. Vähän taas kävi aika lyhyeksi, mutta sain kuitenkin tehtyä niin paljon, että se riitti läpimenoon. 90 % on oltava oikein ja lopun 10 % saa munata. Ensi viikolla alkaa relaatiotietokannat ja sitten on taas sulattelemista. Muistan kun joskus aiemmin niitä opettelin, niin oli vaikeeta. No sisulla eteenpäin. Tänään oli viimeinen jumppa minun osaltani. Ensi viikolla en jouda, kun olen koulussa sinä iltana. Pakko on valita ne tietokannat, kun ei voi olla kahdessa paikassa yhtäaikaa.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Rokkiva

Nyt lunastin itselleni tekemän lupauksen ja ostin elämäni ensimmäisen rokkilipun. Näin vanhaksi piti elää, että moisen sain aikaiseksi :) Nuorena olisin halunnut käydä rokkitapahtumissa, mutta en koskaan päässyt. Sitten jossakin välissä päätin, että kun täytän hyvin pyöreitä vuosia, niin menen vaikka kontaten. Rokkiin on toki vielä aikaa ja ei koskaan voi tietää mitä tapahtuu, mutta kova on meno aie ainakin. Saahan sen sitten myytyä jos jostakin syystä en itse pääsisikään.

Huomenna olisi taulukkolaskennan tentti. Kuten tavallista, en ole harjoitellut ja sitten huomenna päivällä yritän epätoivoisesti saada päähäni jotain tarttumaan. Tämmöinen minä olen aina. Ilmeisesti viime hetken paniikki on niin kivaa :)