perjantai 8. lokakuuta 2010

No niinhän siinä kävi

Niin missä kävi? Tentissä kävi just niinkuin ajattelinkin, eli ei läpi. En kyllä ollut ainoa, moni oli samassa tilanteessa. Siitä voi päätellä, kuinka helppo se oli vähällä opettelulla. No ei pidä vaipua murheen alhoon. Uusitaan niin monesti, että  menee.

Kotona puhdistettiin miehen kanssa tietsikoiden rekistereitä ja muuta joutavaa sälää. Minun koneelle ei kovin paljoa ollutkaan, kun minä en kaikkea jonnin joutavaa lataile. Toisella koneella oli senkin edestä.

Jumppailemassa olin eilen ja siellä olikin pallojumppaa tällä kertaa. Oli ihan hauskaa tutustua siihenkin kuntoilumuotoon. Kotona on pallo ollut jo ainakin 4 vuotta, mutta ei juuri oikeassa käytössä. Joskus olen istuskellut siinä, mutta ei muuta. Nyt voisin harkita :) , kun opin erilaisia liikkeitä.

Salilla olen käynyt tietenkin. Sieltä ei taida olla mitään uusia uutisia. Paitsi laihdutukseen liittyen eräs asia. Lueskelin pari viikoa vanhaa Iltalehden viikonvaihdeliitettä. Siellä oli juttu suuresta amerikan maasta. Floridalaista rouvaa oli ammuttu. Lääkäreiden mukaan rouvan hengen pelasti laardikerros :) se pysäytti luodin, joka olisi ollut tappava. Tähän rouva totesi "En enää ikinä mene kuntosalille. Haluan olla niin paksu kuin mahdollista, jos se pysäyttää luodin."

Täällä ammutuksi tulemisen vaara on aika pieni, joten tarttee vaan kulkea jumpassa ja salilla edelleenkin.

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Alkuviikko

Jaahas sitä on pari päivää kurssilla tehty hermoja kutkuttavia asioita. Niin kuin se maanantain koe tai tenttejäkö ne nykyään on. Siitä ei ole vielä tullut tuloksia, mutta uusiksi se mennee. Prkl... Sitten on opeteltu/kerrattu kansioiden tekemistä, kopiointia, jakamista. Ihan mielenkiintoista ja opettavaa. Tänään piti tulla vieraileva kouluttaja, mutta se ei päässytkään. On tässä sitten oltu näiden tuttujen ja turvallisten kanssa.

Salilla kävin eilen, joka ei ollut nyt ihan mieleistä.  Siksi ei ollut, kun oli liikaa ihmisiä peräkkäin laitteille. Tuli semmoinen ikävä kiireen tuntu, vaikka olisi hyppinyt niihin vapautumisen mukaan. Jotenkin meni maku koko hommasta eilisen osalta. Pitäähän sinne taas tänään mennä, mutta menen myöhemmin, jos silloin olisi väljempää.

Besserwisser on koetellut, mutta pitää vaan purra hampia yhteen.

maanantai 4. lokakuuta 2010

Tentti aamu

Voi helvetin 16 ja yksi muistista 17. Tänään aamullla oli tentti ja se ei takuulla mene läpi. Olin enemmän ulkona, kuin lumiukko talvella. Piti tehdä Webbisivu ja siinä meni kerralla ulalle. Viime viikolla kahtena päivänä asiaa käytiin ja nyt olisi pitänyt melkein tuiki tuntemattomalla ohjelmalla osata tehdä. Ohhoijaa.

Tuskin olin ainut, joka hermoili, mutta muiden hermoilu ei minua haittaa. Se haittaa, että itse olin ihan uunojen uuno. Nyt sitä koetta käydään läpi niin, että oikein veistä käännetään haavassa :(

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Lauantai ja sunnuntain löpinät

Lauantaina piti ajaa mökille, kun unohdin toiset silmälasit sinne. Onneksi minulla on niitä kahdet, etten jäänyt pulaan perjantaina. Enhän minä olisi nähnyt mitään tietsikan ruudulta. Samalla käytiin kaupoissa  täydentämässä ruokakaappien sisältöä. Kukahan meiltä niitä ruokia oikein syö, kun molemmat ollaan vähennetty syömistä ja siitä huolimatta kaapit on aina silloin tällöin tyhjiä :)

Jotenkin tuo kaupoissa pyöriminenkin on jäänyt aika minimiin. Eipä juuri tule käytyä muualla kuin ruokakaupoissa. Vaatteita en aio ostaa, kun pieneksi jääneitä on kaapissa vaikka kuinka paljon. Odottelen tässä, että ne alkaa mahtua päälle. Ne ihan varmasti vielä mahtuu joku päivä. Muodin perässä kun en kulje, niin vanhat farkut ja t-paidat ovat vielä ihan käyttökelpoista kamaa.

Huomenna eli siis maanataina olisi ensimmäinen tentti tästä tutkinnosta. En osaa pelätä sitä, kun tässä viime vuosina on ollut niin paljon tätä opiskelua, että sen jo osaa. Jos ei mene läpi sen saa uusia. Oikeastaan ainoa jännäämisen arvoinen asia siinä on aika. Se nimittäin voi käydä vähiin, niin kuin kävi AB-korttia suorittaessani Excelin tentin kanssa. Mutta saihan senkin uusia.

Pitäisi varmaan jotain kuviakin ripotella tänne tekstien väliin, että olisi viihtyisimmän näköinen blogi. Mimmiliinukalla on paljon hyviä kuvia omassa blogissaan. Ihan taidan kateudesta vihertää ;).

Many many wonderful days

On ollut niin kiire, etten ole joutanut joka päivä kirjoittamaan. No kurssilla on ainakin ollut vaikka mitä uutta ja ihmeellistä. Webbisivun tekoa oli muutamina päivänä ja se oli tarkkaa hommaa, kun en ole moista aiemmin tehnyt. Koodien kirjoittaminen ei sinänsä ole vaikeaa, mutta se huolellisuus on tosi tärkeää. Jos jää yksikin piste pois, niin sivu ei toimi kuten sen pitäsi. Sitten kun tiiraat sieltä koodien seasta sitä virhettä, niin tiedät etsiväsi neulaa heinäsuovasta.

Salilla käyntiä olen harrastanut ahkerasti. Painostani en juuri nyt tiedä mihinkä suuntaan se on mennyt, kun en ole vaa'alla käynyt moneen viikkoon. Toivottavasti alaspäin ainakin. Olen kyllä välillä ollut vähemmän kiltti noiden syömisten ja juomisten suhteen, mutta kuten olen ennenkin sanonut: teen sen tietoisesti ja sitten taas palaan ruotuun. Niin siitä ei tule huonoa mieltä ja kauheaa morkkista ;)

Torstain jumppa jäi käymättä, kun oli hyvä sää niin pyyhällettiin mökille istumaan iltaa nuotiolle. Ah sitä autuutta. Sai taas unohtaa kaikki yhden illan ajaksi. Perjantai aamuna menin kiltisti kurssille, vaikka olin ilmoittanut etten tule. Olen liiankin tunnollinen luonteeltani, en ole pois kuin ihan pakosta. Kun kerran heräsin ajoissa, eikä ollut enää huuruja hupussa, niin miksi en olisi mennyt.