perjantai 9. joulukuuta 2011

Leikkausaika löytyi

Kuten olen aiemmin kertonut olen ollut jonottamassa sappileikkaukseen. Leikkausaika piti tulla kahden kuukauden kuluessa lähetteen laittamisesta. Tämä aika päättyi 5.12. Soitin tänään sinne sairaalaan ja kyselin miksi mitään ei ole kuulunut. En siihen kyllä tainnut mitään selvää vastausta saada, mutta aika järjestyi jouluviikolle. Menen siis ma 19.12 aamulla sairaalaan ja samana päivänä nappaavat sapen pois. Yön yli kai pitää olla siellä leikkauksen jälkeen, mutta en jää jos ei ole ihan pakko. Ensi viikolla on käytävä verikokeissa ja sydänfilmissä. Mulla kun tahtoo tuo pumppu omiaan höperehtiä aina välillä :)

Tänään käyn koulunpenkillä istumassa 14-17 ja se onkin viimeinen kerta tälle vuodelle. Pitää harjoitella tauon aikana näyttöjä varten. Niitä on sitten  Loppiaisen jälkeen heti tarjolla.

torstai 8. joulukuuta 2011

Tietokone maailmalla

Tietokone huollosta tuli viesti, että kovalevyvika on todettu. No sitähän se kone koko ajan ilmoitti. Ovat tilanneet uuden osan ja korjausarvio aika on viikon verran. Että ei siinä tainnutkaan kovin kauaa mennä. Joskus puhelinhuollon kanssa meni monta viikkoa ja hermot.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Tietokone maailmalle

Onnistuihan se lopultakin viime viikolla torstaina päästä sinne Toshiban asiakaspalveluun. Ajattelin silloin aamulla, että nyt vaikka eväitten kanssa jonotan siinä puhelimessa, mutta vastaus on tultava. En katsonut aikaa kauanko meni, mutta 15-30 minuuttia ainakin. Sain ohjeet s-postiin ja laitoin koneen menemään Vantaalle. Sitähän ei kukaan tiedä kauanko se sillä reissulla viipyy ja tuleeko siitä kunnollista, mutta toivossa on hyvä elää. Onneksi on toinen kone, jolla saa touhuta sillä aikaa.

Tänä aamuna olin viimeisen kerran tälle vuodelle vesijumpassa. Homma jatkuu 11 tammikuuta. Tuolla uimahallilla on mahdollisuus uida vastavirtaan. Kokeilin sitä ensimmäisen kerran ja täytyy sanoa, että piti kyllä kaikki voimansa laittaa peliin, että yhtään pääsi etenemään. Oli kyllä tosi hauskaa kokeilla sitäkin :)