maanantai 17. tammikuuta 2011

Opiskelu alkoi

Tänään oli sitten ensimmäinen datanomi koulutus ilta. Tai eipä tuolla vielä ollut muuta kuin tietolomakkeen täyttäminen ja itsestään höpiseminen. Kuuluihan tuolla olevan taas monen ikäistä, monen eri ammatin osaajaa ja pari ulkomaalaistakin. Toinen oli Gambiasta kotoisin oleva mies ja toinen venäläinen nainen. Muutama puuttui vielä joukosta.  

Henkilökohtaistamissuunitelmia tehdään parin seuraavan viikon aikana. Sitten vasta tiedän miten ahkerasti siellä pitää käydä. Porukka vaikutti ihan hyvältä. Kalle (= kouluttaja) kyllä jo sanoikin minun ;) olevan semmoinen poliisi joka pitää jöötä tunneilla. Itse se kun ei voi sanoa kenellekään pahasti tai silleen esim. olemaan hiljaa, mutta minä voin. "Nimim. kokemusta on". Tällä viikolla aloitan Excelin toisen datanomiryhmän kanssa ja ainakin sitä pitää kerran viikossa käydä opiskelemassa.Siellä on pari tuttua ennestään, mutta niistä muista en tiedä.

Salilla en käynyt tänään ollenkaan, kävelyä tuli noin vajaan tunnin edestä. Huomenna pitää kysellä kopiointien hintoja muutamasta liikkeestä. Tarviisin 140 kopiota labrayhdistyksen kokousjuttuun. Ainahan se on säästöä, jos jostakin liikkeestä saa halvemmalla, kuin jostakin toisesta.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Jumppaa ja hammastelua

Torstai illan jumpassa oli varmaan puolet samoja ihmisiä kuin oli syksylläkin. Se kummasti tämmöisen pulleahkon :) ihmisen itsetuntoa nostaa, kun on muita vielä isompia jumppaamassa. No onhan tässä vielä itselläkin tekemistä, että olisi sutjakkaassa kunnossa. Sain siellä ison selkälihaksen jumiin, kun liikaa yritin. En voinut kunnolla edes hengittää kun juili niin perskeleesti. Makasin kotona piikkimatolla parikymmentä minuuttia ja se auttoi vähän. Nukkumaan ruvetessa otin kaksi relaksanttia. Perjantaina kävin salilla hierontatuolissa ja se auttoi taas vähän. Sauna sen lopullisesti "sulatti" kuntoon. Täytyy ensi kerralla kuunnella paremmin itseään, eikä rehkiä ihan mahdottomia.
 
Tänään kävin sallilla ja vedin kierroksen kahteen kertaan. Alkoi siinä ylöstyönnössä taas puhti loppumaan kesken, mutta otsasuonet pullistellen sain tehtyä 30 kertaa sen kaksi kiloisen. Tai oikeasti siinä on jotakin 8-9 kg, koska painaahan ne varretkin jotain. Vastusta on sitten se kaksi kiloa.

Huomenna on varmaan soitettava hammasläkäriin, kun on perjantaista asti koskenut hampaaseen. Jee minähän kun niin rakastan sitä paikkaamista ja juurihoitoa ja ihan kaikkea mitä siellä tehdään :(