perjantai 29. lokakuuta 2010

Kengät ja muuta

Täällä sitä vaan kidutaan ;). Totta puhuen olo ei ole mitenkään kauhean kauhea. Istuminen ei oikein suju kovin pitkää aikaa, mutta muuten liikun ihan hyvin. Välillä on masussa paha olo, kun noita tabuja joutuu napsimaan aika paljon, mutta sekin menee ohi.

Tänään kävin ostamassa kotimaiset talvikengät. En edes muista vuosisataa, milloin olisi ollut kunnolliset talvikengät. Olen kulkenut kesät talvet Canvas-kengissä tai lenkkareissa. Viime talvena ostin yhdet kengät, jotka kesti muutaman kuukauden ja hajosivat pohjasta. Aloin ihmettelemään, kun sukka kastui, niin pohja oli kokonaan sökö. Että sen siitä saa, kun noita halpoja "vinkuintiassa" tehtyjä kenkiä ostaa.

Piti päättää ostanko uuden DVD-soittimen vai kengät. Loppujen lopuksi valinta ei ollut kovin vaikea. Kenkiä tarvitsen joka päivä, mutta DVD-soitinta ehkä kerran kuukaudessa. Nyt kun tässä sairastan, niin olisin  ajankulukseni katsonut jotain, mutta kun kaikkea ei voi saada niin luen sitten elokuvien katselemisen sijaan.

Nyt taidan vetäytyä sängylle tekemään tavuristikoita.

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Elossa

Still alive :). Leikkaus tehtiin eilen ja se oli sujunut ihan hyvin. Näin lääkäri minulle kertoi. Piti olla yksi yö sairaalassa, mutta lääkäri oli päättänyt päästää minut pois jo illalla, joten olin yön  kotona omassa sängyssä. Apteekista hain 4 eri lääkkeet, joten kyllä douppausta piisaa. Kipuja ei ole kovin paljoa. Voisin jopa sanoa, että vähempi kuin ennen leikkausta. Sairauslomaa kolme viikkoa. Harmittaa  harjoittelun kannalta noin pitkä poissaolo, mutta minkäs teet. Jos suinkin pystyn en pidä kyllä koko kolmea viikkoa lomaa.

Soitin liittoon ja kyselin maksuasioista, miten ne hoituu tänä aikana. Osan ajasta maksaa liitto ja osan Kela, joten pitää lähteä jossakin välissä Kelan toimistossa käymään ja tietenkin työkkärissä. Mies meni mökille touhuamaan, mutta minä jäin kotiin potemaan. Vähän harmittaa, mutta jos nyt olis touhuilematta kerrankin ihan luvan kanssa :).

Taidan lähteä käymään asioilla nyt, kun tunnen olevani sen verran älyissäni.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Muutoksia

Niin ne vaan asiat muuttuvat. Kuvittelin huomenna meneväni 8 viikon harjoitteluun tämän kurssin tiimoilta, vaan enpä menekkään. Menen sairaalaan leikkaukseen tiistai aamuna, ja huomisen päivän istun vessassa kotona. Miksikö istun vessassa? Siksi, kun suolisto pitää olla typötyhjä leikkauksessa. Voi olla aika mielenkiintoiset ajat edessä :( Sairasloma on 2-? viikkoa. Ou jee, meni vähän pyllylleen tämä kurssihomma.

Tänään oli labrayhdistyksen kokous. Minä niin eilen kaverilta kyytiä kyselin sinne ja tänään olin koko asian unohtanut. Että silleen. Se kun on minulla tämä muisti hyvä, mutta pirun lyhyt. Onneksi kuitenkin kaveri soitti ennen tuloa, niin kerkesin kyytiin.

Pitää jossakin välissä ruveta suunnittelemaan labrayhdistyksen vuosikokousta. Oli puhe, että lähdetään risteilemään tai johonkin muualle virkistäytymään samalla. Sehän on aina mukavaa, järkätä jotain virkistystä. Syysretkellä käytiin tuolla Kuopion puolessa vähän viinejä maistelemassa. Hyvvee oli.