keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Näyttö

Ukon tilaamat kiikarit tuli vihdoinkin. Eihän tuossa mennyt kuin neljä viikkoa aikaa. Tosin ne tuli ihan Kiinasta asti, mutta siitä huolimatta, minusta toimitusaika oli törkeän pitkä. Itse olisin jo monta kertaa kysellyt, että missä hel... ne viipyy. Ukko vaan odotteli rauhassa.

Piipahdin tänään koululla keskustelemassa yhdestä näytöstä, joka meidän pitää tehdä. Haluaisin saada sen pois mieleni päältä. Ei sillä kyllä kiire ole, kunhan saa tehtyä ensi vuoden loppuun mennessä. Minä vaan sain päähäni, että minä haluan sen tehdä pois kuleksimasta. Aiheen tiedän, mutta kaikki muu on vielä tässä vaiheessa auki. Hyvä suunnitelma kyllä on, kunhan alan sitä toteuttamaan. Pitää tehdä itse materiaali siihen ja hommata yleisö, jolle sitä pitää. Mulla on siihen kaksi vaihtoehtoa, joko tuolla koululla tai sitten menen tekemään sen yhteen entiseen työpaikkaani. Kunhan huomenna alan asiaa viemään eteenpäin, niin siitä se kohdeyleisö sitten selviää.

Aamulla kävin uimahallilla ja kävin koko repertuaarin läpi. Eli siis uin, vesijumppasin, kävin vesihieronnassa, höyrysaunassa, tavallisessa saunassa ja suihkussa. Kotiin tultua joutikin petin pohjalle, kun oli niin leppoisan raukea olo :) Kello oli silloin 8.30. En toisin nukkunut, mutta jonkun aikaa lepäilin.

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Pääkipu

Eilen illalla iski niin hirveä pääkipu, että luulin jo heittäväni henkeni. Ensin rupesi koskemaan ihan vähän ja yhtäkkiä muuttui ihan tajuttoman kovaksi. Pidin kaksin käsin kiinni päästä ja itkin kivusta. Se itkeminen ei tietenkään auttanut, vaan pahenti sitä. Sydämen lyönnin tahdissa päätä moukaroi joku sisäpuolelta. Rupesin pelkäämään uutta aivohalvausta, koska silloin 1994 se koski noin kovaa. Kun tarpeeksi koski niin rupesi oksettamaan. Kävin koko päivän ruuat yökkimässä pönttöön ja samalla kipulääkkeet. Välillä pidin jääpussia pään alla, kun joskus siitä on ollut apua. Nyt tuntui siltä ettei mikään auta. Ei ollut hyvä maata, istua tai olla seisaallaan. Mitä asentoja jäi jäljelle? Ukko oli jo viemässä lääkäriin, kun ei kärsinyt katsoa minun kollotusta. Muutaman tunnin sitä helvettiä kesti ja sitten se laantui siedettäväksi. Koko yön ja tämän päivän on vielä jympyttänyt, mutta kohtuullisesti. Jos nyt mikään pääkipu on kohtuullista. Minua palelikin ihan tajuttomasti. Olin kahden täkin alla ja hampaat löi loukkua. Kuumetta ei ollut yhtään. Mittasin kahdella mittarilla ja molemmat näytti 36,3. En tiedä mitä se oli, ja mikä sen aiheutti, mutta toivottavasti ei ihan heti tule uudelleen.