lauantai 20. marraskuuta 2010

Konserttia, tenttiä ja ikävää

Torstaina kävin jumpassa kumminkin, vaikka päivällä olin niin kipeä. Oli ihan mukavaa pitkästä aikaa. Siellä oli kuntopiiri tyyppinen ohjelma, jossa oli 10 kohtaa. Joka kohdassa tehtiin minuutti ja kierros tehtiin kahteen kertaan. Välineinä olivat painot, jumppanauhat, steppilauta ja erikokoiset jumppapallot. Vähän oli hauikset ja kyljet kipeänä sen jälkeen, vaikka venyteltiinkin lopuksi.

Perjantai-illan konsertissa olin koko ajan ulkona kuin lumiukko. Kun en ole katsonut kauhuelokuvia, niin en myöskään tuntenut niiden musiikkia. Nyt olen sitä mieltä, että kun on kuullut yhden kappaleen on kuullut kaikki. Jokaisessa kappaleessa oli samanlaista viulujen vingutusta ja patarumpujen paukutusta. Kyllähän sitä silleen kuunteli ja katseli, että soittajat ovat taitavia ja kapellimestarilla oli hihassaan pieniä kauhuefektejä. Kuten se, että hänet tuotiin lavalle Hannibalin maski naamallaan ja pakkopaitaan puettuna nokkakärryn kyydissä. No olihan se taas yksi kokemus lisää.

Perjantain tentistä sen verran, että se oli helppo. Nettiin tehty osio on jo tarkastettu ja se on ok. Toinen osio on tarkastamatta, mutta uskon sen menevän läpi. Sitten vaan odotellaan seuraavia tenttejä, jotka ovat 3.12.

Tänään käytiin mökillä antamassa linnuille jyviä ja laitettiin samalla Pepin haudalle kynttilä. Pitihän sitä taas vähän itkeä tihrustaa vanhaa kaveria. Aina välillä tulee niin kamalan ikävä sitä karvakamua. Niisk.
 
Nyt pitäisi ruveta tekemään loppuja tehtäviä tuonne oppimisympäristö Moodleen. Kolme kun saan tehtyä, niin silloin on kaikki tehty. Jee.

torstai 18. marraskuuta 2010

Aih outs

En taidakaan olla ihan kokonaan toipunut vaikka niin luulin. Tänään on koskenut aika kovasti leikkausalueeseen. Tavallaan minulla on reppu pullollaan särkylääkkeitä ja nyt ei ole yhtään. Ei muuten naurata tämä tilanne. En viitsisi lähteä sairaslomaakaan hakemaan. Koetan sinnitellä 14 saakka, että pääsen kotiin. Illalla olisi jumppa, mutta saa nyt nähdä jaksanko mennä sinne. Siinä meni kyllä rahat hukkaan, kun olen enempi ollut pois kuin paikalla :(

Huomenna on tentti, eli harjoitteluun ei tarvii mennä. Yhteistoiminta ja viestintä on tentin aiheena. Pitää hoitaa huomenna sitten muitakin asioita, kun on iltapäivä vapaata. By the way. Menen huomenna kuuntelemaan kaupunginorkesterin konserttia, kun ne soittaa sävelmiä kauhuelokuvista. Pitäähän sitä välillä harrastaa tuota korkeakulttuuriakin. Mennä syksynä kävin ihan oopperassa. Että on tässä sivistytty :)

tiistai 16. marraskuuta 2010

Harjoittelu yms

Eka harjoittelupäivä on takana. Kun on kolme viikkoa ollut kotona ja ei ole tuota hernettä tarvinnut  kovin pyörittää, niin meinas ajattelu ihan päähän ruveta koskemaan . Sain aika paljon kirjoitettua siitä kyselystä, minkä laitan kartottaakseni harjoittelipaikan sosiaalisen median käyttöä. Eiks ollut hienosti sanottu :) Sitä pitää vielä muokata, mutta suurin osa asioista olisi jo valmiina.

Salilla kävin kans eka kertaa liki neljään vikkoon. Olipa mukava käydä. Ei ainakaan minulla into loppunut sairastamisen aikana. Sen verran on muutosta treenissä, että toistoja on nyt 15 entisen 22 sijaan.Yksi nainen huomasi minun laihtuneen, joten kyllä se jossakin alkaa näkyä.

Matkalaskukin oli jo tullut ja maksoin sen pois. Nyt vaan odotellaan matkaan pääsyä. Matkan takia joudun tekemään kaksi tenttiä samana päivänä 3.12, mutta itsepähän näin halusin.

Mies tuossa joulutorttuja alkoi vääntämään, kun kerran oli aineita kaupasta tuonut. Yritti kyllä minulle sitä, mutta minä kieltäydyin kylmästi. Että tämmöstä tällä kertaa.

maanantai 15. marraskuuta 2010

Matkalle

Oli eilisen lehdessä niin hyvä tarjous Tallinnaan, että oli ihan pakko :) tilata. 2 yötä hotellissa+kuljetus 99 €/hlö. Hotelli on Central, jossa on oltu aikaisemminkin. Toisaalta pitäisi kaikki rahat panna säästöön siihen putkiremonttiin, mutta päätin nyt näin. On tässä ollut tätä sairastamista ja muuta sontaa ihan tarpeeksi. Nyt vähän hellin meitä tuolla matkalla, ja sillä sipuli. Harvoin tuolla hinnalla pääsee täältä matkustamaan.