keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Elossa

Still alive :). Leikkaus tehtiin eilen ja se oli sujunut ihan hyvin. Näin lääkäri minulle kertoi. Piti olla yksi yö sairaalassa, mutta lääkäri oli päättänyt päästää minut pois jo illalla, joten olin yön  kotona omassa sängyssä. Apteekista hain 4 eri lääkkeet, joten kyllä douppausta piisaa. Kipuja ei ole kovin paljoa. Voisin jopa sanoa, että vähempi kuin ennen leikkausta. Sairauslomaa kolme viikkoa. Harmittaa  harjoittelun kannalta noin pitkä poissaolo, mutta minkäs teet. Jos suinkin pystyn en pidä kyllä koko kolmea viikkoa lomaa.

Soitin liittoon ja kyselin maksuasioista, miten ne hoituu tänä aikana. Osan ajasta maksaa liitto ja osan Kela, joten pitää lähteä jossakin välissä Kelan toimistossa käymään ja tietenkin työkkärissä. Mies meni mökille touhuamaan, mutta minä jäin kotiin potemaan. Vähän harmittaa, mutta jos nyt olis touhuilematta kerrankin ihan luvan kanssa :).

Taidan lähteä käymään asioilla nyt, kun tunnen olevani sen verran älyissäni.

1 kommentti:

  1. Voi sinua..Hyvä että olet elävien kirjoissa... juutas ku säikähdin kun en ole vähään aikaan kerenny netissä käymään kun sähöpostin pikasesti kattoo.....
    Voimia toipumiseen.......

    VastaaPoista