lauantai 13. marraskuuta 2010

Lauantain lässyt

Huhhuh ravasin kaupungilla ihan hikeen asti. Kävin etsimässä miehelle syntymäpäivälähjaa, mutta en löytänyt mieleistä. Olisin halunnut ostaa kunnollisen villapaidan, jossa olisi korkea kaulus. Kävin kolmessa liikkeessä ja missään ei ollut sinne päinkään olevaa paitaa. Pitää vielä etsiä paremmalla ajalla, kun nyt oli vähän kiireen hivakka. Olis hyvä tuommoinen paita talvella, kun tuo mies on niin kylmäinen. Minä tallustelen kesät talvet t-paidassa ja miehellä pitää olla kaikki vällyt päällä jo nyt, vaikka ei ole edes talvi.

Silmä on paranemaan päin. Verta ei ole enää niin paljoa valkuaisessa, kun se on valunut alaluomen alle näkymättömiin.

Tietokone lehdessä oli hauska vinkki, jos haluaa valokuvasta teetättää taulun. Eräs käsityöntaitaja huovuttaa valokuvista tauluja ja kaikkea muutakin. On muuten taitava ihminen. http://www.sarinlahja-aitta.com/

Itse kun en ole käsityöihminen ollenkaan, niin voin vain ihailla niitä joilla taitoa on. Minulla menee suoran sauman ompeluunkin viikko ja hyvä jos onnistuu sittenkään.Tarvitsen ompelukonetta niin harvoin, että unohdan jopa sen miten siihen lanka laitetaan. Kerran piti netistä etsiä ohjeet ja panna ne talteen, että osaan  laittaa langoituksen kuntoon. Että silleen.

Ostin pitkästä aikaa subit iltapalaksi. Ei tule kovin usein käytyä, mutta nyt poikkesin samalla kauppareissulla. Otin Subway Meltin ja Grillatun Kananrinnan. Onhan ne ihan hyviä, mutta ei niitä passaa joka viikko mutustaa.

Pitänee ruveta katsomaan töllöä. Sieltä tulee uusintana Pelastushelikopteri ja se on ihan katsottava ohjelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti