keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Liikennettä

Tässä nämä kankaat, joista kirjoitin aiemmin.
Asiasta neljänteen. Meinasin jäädä auton alle maanantaina. Olin ylittämässä katua, jossa on suojatie ja kaistojen välissä semmoinen paikka johon voi pysähtyä odottamaan, että pääsee ylittämään ne toiset kaistat. Kaistakoroke vai mikä lie nimeltään. No sen korokkeen jälkeen on kaksi kaistaa, joista molemmista (siis minusta katsoen oikealta) tuli autoja. Odotin rauhassa, että ne kotterot menevät ja pääsen ylittämään kadun. Sitten auto pysähtyi suojatien eteen ja minähän lähdin kävelemään yli. Olettaen että kulku on vapaa. Tämä toinen auto, joka tuli viereistä kaistaa ja jonka olisi liikennesääntöjen mukaan pitänyt pysähtyä myös siihen suojatien eteen, työnsi hullun karkua ja just sai jarrut pohjaan kohdallani. Tie oli jo sen verran kuiva, että jarrut piti vinkuen.

Tässä kaupungissa tämä ei ole mitään uutta. Siitä on tullut ihan normaali käytäntö, ettei noudateta liikennesääntöjä. Minulle tämä oli toinen kerta näin läheltä piti tilanne. Olisi tehnyt mieli käydä vähän kopauttamassa sitä akkaa, joka oli ratissa. On tainnut voittaa ajokortin bingosta. Että tämmöistä tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit kävipä hyvä säkä jotta osas kuitenki jarruttaa... hienoja kankaita...:D näytä sit mite niistä lopulta tuli ;D

    VastaaPoista
  2. Käypäs pokkaamassa tunnustus itsellesi minun blogista...

    VastaaPoista