keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Blondi

No niin nyt se sit tapahtui, minusta tuli blondi. Aika raju muutos noin äkkiseltään Cosmic Bluesta vaaleaksi. Ensin ajattelin että voi hel... mitä sitä taas tuli tehtyä, mutta äkkiä totuin ja nyt muutaman tunnin päästä se on jo ihan oman oloinen :) Isäntäkään ei tällä kertaa vetänyt hernettä nenään. Edellisellä kerralla kun leikkautin lyhyeksi, niin puoli päivää mulle mökötti. Vaan enpä ole tähänkään mennessä lupia pyydellyt miten tukkani laitan, enkä pyytele tulevaisuudessakaan.

Ihmeen mukavaahan tuo eilen illalla oli relaatiotietokantojen kanssa puuhailu. On niin paljon edellisestä kerrasta ohjelmat muuttuneet, että ihan ihmettelin "mukavuutta". Pitäs ostaa uusi Office 2010 paketti. Saan sen opiskelijahinnalla huomattavasti halvemmalla, kuin jos ostaisin sen kaupasta. Pitää vaan värkkäillä tämä läppäri suoraan tuohon modeemiin kiinni, ettei vaan katkee yhteys kesken lataamisen.

1 kommentti:

  1. Voi vitsi pitäs nähä tuo muutos... en muista ikuna blondina nähneeni. sit nuo loppu jutut meni taas viheltäen ohi korvien ;D;D;D relaatiotietokanta :O

    VastaaPoista