torstai 19. toukokuuta 2011

No nyt se loppui

Niin jatkuva selkäkipu loppui vihdoinkin. En tiedä mikä sen lopetti, mutta pari päivää on ollut parempi olla. Toki vielä vihloo silloin tällöin, mutta se jatkuva jäytäminen on loppu. Hallelujaa.

Huomenna, jos ei sataisi kuin Esterin persamuksesta, niin pääsisi mökille. Viime perjantaina ei oltu, kun piti sitä jääkiekkoa vahdata. Jopa minä katsoin kaksi ottelua. Eiköhän sitä urheilusivistystä siinä tullutkin seuraavan vuoden ajaksi. Tai useammaksikin. Euroviisut sentään jätin katsomatta.

Tällä viikolla olen parina päivänä hoitanut sosiaalisia suhteita. Pitää aina silloin tällöin koettaa änkäytyä tuttavia tapaamaan. Tokihan se mukavaan on nähdä, mutta kun ei aina vaan itsestään saa irti lähteä käymään jonkun luona.

Eilen tapasin tuossa meidän takapihalla 8 viikkoisen Labradorinnoutajan pennun ja taisihan siinä olla sen emäntä myös :) Herttinen kun oli söötti pentu. Ihan musta ja naskalihampainen. Eipä vähän taas alkanut tehdä mieli omaa koiraa. Sitten illalla katselin sheltinpentuja, mutta en mitään konkreettista tehnyt asian eteen. Eipähän ne kasvattajat tule kotiin tarjoamaan, jos en itse saa aikaiseksi kysellä ja varata sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti