lauantai 4. kesäkuuta 2011

Rakennushommia

Eipä arvannut mihin hommiin joutuu, kun viikolla ostettiin se ajoleikkuri. Se ei sopinutkaan sinne varastoon mihin se oli tarkoitus laittaa suojaan. Se ei mennyt ovesta, kun joko ovi oli liian kapea tai leikkuri liian leveä :) Ihan miten vaan, mutta sille piti tehdä uusi paikka. Eilen ja tänään sitten rempattiin vanhan saunan pukuhuonetta leikkurille sopivaksi. Sauna ei ole koskaan ollut meillä käytössä, se on ollut pelkästään romuvarastona.

Ensin piti tietysti tyhjentää tuhat ja yksi tavaraa pois sieltä. Herrimunjee, että sinne oli tullut laitettua pahan päivän varalle kaikkea. Osa oli omia ja osa appivanhempien. Liki kymmenen jätesäkillistä tavaraa vietiin roskikseen. Sitten piti sahata osa seinästä pois ja leventää sillä tavoin oviaukkoa. Entiseen oveen sitten laudoista lisää leveyttä ja uusi lukkosysteemi. Vielä lopuksi ramppi, jota pitkin pääsee huristamaan koneella sisään. Itikoita oli ihan kiitettävästi kaverina ja jumalattoman kuuma. Niin ja pölyistä.

Kyllä siitä tuli ihan ok suoja. Sopii vielä toinenkin leikkuri siihen viereen, niin on helpompi sekin ottaa aina käyttöön. Maalata se uusi ovenpuolikas kyllä pitää, mutta sekään ei ole ongelma. Yksi maalipöntön jämä on kaupunkiasunnon kellarissa. Pitää vaan muistaa viedä se mökille. Se milloin sen muistan, onkin taas eri asia :)

1 kommentti:

  1. Ai itikoita on arvaapas onko täällä suonlaidalla... P....le ulos kun nenän työntää niin jo on sata kimpussa....

    VastaaPoista