keskiviikko 31. elokuuta 2011

Vihdoinkin

Niin vihdoinkin saan aikaiseksi tännekin jotain laittaa. Mitä kaikkea lineekään tälle välin tapahtunut. Ainakin ne linnut kasvoivat ja lähtivät pesästä. Tässä ne kököttää rinta rinnan juuri ennen lähtöä. Munia taisi olla viisi, mutta kolmesta tuli lintu.


Uusi läppäri, monitoimitulostin ja paperintuhoaja on ostettu. Labrayhdistyksen retkeä olen järkännyt ja taas hermoillut itseni tärviölle. Huomenna selviää lopullinen tilanne tuleeko siitä retkestä mitään vai ei. Tänään kävi uudet silmälasit tilaamassa. Tulevat joskus 3-4 viikon päästä. Hinnaksi tuli karvan alle 400 €. Nissenillä oli tarjous. Niitäkin olen ollut ostamassa jo kohta vuoden verran, mutta kun entisillä vielä suurimmat talot näki, niin en pitänyt kiirettä. Nyt alkoi olla jo sillä mallilla, että kohta olisi Gizan pyramidikin jäänyt näkemättä, niin oli pakko mennä kauppaan :)

Opinnot alkavat kesätauon jälkeen huomenna. Tarjolla on asiakaspalvelun perusteita. Toivottavasti ei tarvii ruveta näyttelemään jotain asiakaspalvelutilannetta. Siinä vaiheessa alkaa kyrsimään.

Salilla olen käynyt kohtalaisen ahkerasti, mutta sanoin sopimuksen irti marraskuun lopusta. Etsin halvemman salin. Allasjumppa ja xxl-jumppa alkaa viikolla 37. Allasjumppa on ke aamuna jo 7 aikaan, mutta ei se haittaa. Datanomi näytöt alkaa josskin välissä. mutta siitä en vielä tiedä sen enempää.

Nyt alkaa mökillä olla ne parhaimmat syksyiset nuotiolla istumis säät. On kiva istua illalla, katsella tähtiä ja kuunnella hiljaisuutta. Nukkua ulkona kun ei ole öttiäisiä ja olla vaan. Ah autuutta. Tosin siinä sivussa tulee se huono puolikin eli haravointi, mutta jospa siitä taas selviää kunnialla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti