keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Näyttö

Ukon tilaamat kiikarit tuli vihdoinkin. Eihän tuossa mennyt kuin neljä viikkoa aikaa. Tosin ne tuli ihan Kiinasta asti, mutta siitä huolimatta, minusta toimitusaika oli törkeän pitkä. Itse olisin jo monta kertaa kysellyt, että missä hel... ne viipyy. Ukko vaan odotteli rauhassa.

Piipahdin tänään koululla keskustelemassa yhdestä näytöstä, joka meidän pitää tehdä. Haluaisin saada sen pois mieleni päältä. Ei sillä kyllä kiire ole, kunhan saa tehtyä ensi vuoden loppuun mennessä. Minä vaan sain päähäni, että minä haluan sen tehdä pois kuleksimasta. Aiheen tiedän, mutta kaikki muu on vielä tässä vaiheessa auki. Hyvä suunnitelma kyllä on, kunhan alan sitä toteuttamaan. Pitää tehdä itse materiaali siihen ja hommata yleisö, jolle sitä pitää. Mulla on siihen kaksi vaihtoehtoa, joko tuolla koululla tai sitten menen tekemään sen yhteen entiseen työpaikkaani. Kunhan huomenna alan asiaa viemään eteenpäin, niin siitä se kohdeyleisö sitten selviää.

Aamulla kävin uimahallilla ja kävin koko repertuaarin läpi. Eli siis uin, vesijumppasin, kävin vesihieronnassa, höyrysaunassa, tavallisessa saunassa ja suihkussa. Kotiin tultua joutikin petin pohjalle, kun oli niin leppoisan raukea olo :) Kello oli silloin 8.30. En toisin nukkunut, mutta jonkun aikaa lepäilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti