keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kurssia ja salia

Tänään oli suht koht kiva päivä. Kurssilla kertailtiin vähän Exceliä. Vastahan minä viime keväänä sen AB-kortin sain, mutta kun ei Exceliä ole käyttänyt niin vähän oli hakusessa.  Kaavioita en kyllä oppinut kunnolla tekemään silloin edellisellä kurssilla. Jotenkin en vaan ymmärtänyt tätä uutta 2007:n systeemiä. Nyt kertauksessa tuli uuttakin asiaa ja joitakin ahaa elämyksiä. Ei ole totta Excelistä minulle ahaa jne.Taitaa loppukin järki olla nyrjähtämässä ;)

Jossakin välissä päivää olisin tarvinnut sitä nyrkkeilysäkkiä, mutta kun sitä ei ollut, niin piti purra hammasta. Tavallisen tohelo olen minäkin, mutta kyllä minä aina pyrin kuuntelemaan mitä siellä luokan edessä sanotaan. Herra besserwisserillä tuntuu olevan päinvastainen tapa ja sitten sitä ihmetellään kun ei onnistu ja mitä piti tehdä. Sen ymmärtäisi jos kyseessä olisi pahainen teini, mutta kun kaikki ollaan jo aikuisia. No jokainen taaplaa tyylillään ja kaikki me tehdään eri tavalla. Tässä kurssissa on kyllä pakostakin aika kova vauhti, kun aikaa on loppujen lopuksi aika vähän ja asiaa on paljon.

Salilla kävin tietysti tänäänkin. Tein ihan tavallisen treenin ja vieläkään en saa  yhdessä laitteessa kaikkia toistoja tehtyä. Tosin tässähän on vasta toinen viikko menossa, joten kai minä jumankekka saan ne vielä josku punnerrettua kaikki 22 kertaa. Nyt menee 10-15 riippuen siitä lepäänkö hetken välillä.


Lopuksi pieni kasku, joka itseäni kovin miellyttää, r-vikainen kun olen.
Puheterapeutti opetti pienelle tytölle r:n ääntämistä. Sitä harjoiteltiin mm. matkimalla karhun murinaa. Tyttö alkoi kyllästyä jatkuvaan harjoitteluun ja sanoi: Ei kaikkien kajhujen tajvii mujista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti