keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Sadepäivänä

Oe voe. Eilen en jaksanutkaan mennä salille illalla. Oli niin väsy ja huono olo. Sain sitten kotona tehtyä kurssiin liittyviä tehtäviä ja siinä menikin useampi tunti. Kaikenlaista pohtimista joutuu harrastamaan ja herne on kovalla rasituksella :) Aamulla tuli vettä taivaan täydeltä ja sain pummittua mieheltä kyydin kurssille. Siinä oli vaan se huono puoli, että iltapäivällä joutuu kävelemään kotiin. Onneksi matka ei ole pitkä.

Ohjelmien asennuksia on tehty aamupäivä ja iltapäivällä taitaa olla Wordiä. Ärsyttää miten paljon on unohtunut, kun ei ole Office ohjelmia oikein paljon käyttänyt. Ei vaan kotona tule harjoiteltua, kun ei ole oikeaa tarvetta. Tänään kyllä pitää yrittää salille joutua, vaikka sataisi vanhoja akkoja hameet korvissa. Aamullakin olo oli kuin olisi tulossa joku räkätauti. Toivottavasti ei kumminkaan tule. Keväällä 2007 sairastin 9 viikkoa putkeen yskää, nuhaa ja pikku lämpöä. Se oli joku virustauti, johon ei tehonneet mitkään lääkkeet. Vähänkö oli huono kunto sen taudin jälkeen.

Mulla on taas parina päivänä  hermot palaneet. Tökkii nämä konehommat välillä ja sitten alkaa v-tutus käyrä heti nousemaan. Ja onhan tuo herra besserwisserkin ollut kiitettävästi äänessä "tietämyksineen". No se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti