perjantai 24. syyskuuta 2010

Torstain ja perjantain turinat

Torstaina oli kurssilla kuvankäsittelyä. En ole juurikaan sitä harrastanut, niin oli aika orpo olo. Pitää nyt sitten yrittää perehtyä siihen paremmin. Latasin kotikoneelle saman ohjelman netistä, kuin millä harjoiteltiin kurssilla. Ei se kovin vaikeaa taida olla, mutta aikansa vie oppiminen.

Tulostimen kanssa löin kotona painia, kun en millään meinannut saada sitä toimimaan. Piti asentaa pari kertaa uudelleen. Kyllä katossa sai hämiksenverkot kyytiä, kun minä perk..... luettelin. Siirsin nimittäin tulostimen läppäriin ja ne ei oikein tulleet ensin toimeen keskenään. Läppäri on kohtuu uusi, mutta tulostin on 12 vuotta vanha mustesuihku. Ihan toimiva peli kyllä muuten.

Jumpassa kävin eilen illalla ja sieltä oli väki vähentynyt puoleen eka kerrasta. Taas oli sama juttu kuin silloin aiemmin, eli olin koko ajan eri tahdissa kuin muut. Jo on kumma kun ei ihminen erota vasenta/oikeaa, ylös/alas jne. Se meni jo nauruksi koko asia siellä. Ohjaaja sanoi, ettei se haittaa kunhan teen ne liikkeet jotenkin.

Mökille olisi tehnyt mieli, mutta sää oli niin huono, ettei viitsinyt lähteä. Saunaankin tekis mieli, mutta taloyhtiön sauna on rempassa. Voi kurjuutta :)

Salilla en käynyt eilen enkä tänään, mutta huomenna menen. Ja hierontatuoliin voisin mennä uudelleen, kun entiset muhkurakivut ovat loppuneet. Nyt voisin unohtaa nämä tietokone jutut kokonaan tälle loppuillalle ja katsoa vaikka jotain typerää televisiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti