tiistai 12. lokakuuta 2010

Tietoturvaa ym.

Oli taas tänään niin kiire tunneilla, että en varmaan kaikista muistiinpanoistani saa edes selvää. Paljon kyllä minä ainakin opin uutta. Heti piti kotona kokeilla ja kyllähän ne toimii. Esim. jos käyttää Firefox-selainta, niin kannattaa laittaa lisäosaksi Adblock Plus ja Flashblock nimiset pienet ohjelmat. Niillä pääsee eroon aika hyvin mainoksista ja flasheista, jos ei niistä tykkää.

Kuntoilua en harrastanut tänään muuta kuin kurssimatkat pyöräilin. Piti välillä vähän kotihommiakin hoitaa. Joku kummitus oli taas tiskipöydälle kasannut rovion tavaroita. Oli siivottava se ja laitettava punajuuria purkkeihin. Siinäpä sitä saikin läträttyä pöydän punajuureen, vaikka kuinka varovaisesti yritti touhuta. Pöytä oli kuin parhaankin tappelun jäljiltä "verta" puolillaan :)

Päivällä näköjään satoi luntakin, mutta onneksi ei vielä pysyvästi. Minä kun en ole mikään talvi-ihminen, niin tulisin kyllä toimeen ilman metrisiä kinoksia ja  sadan asteen pakkasta. Mutta sieltä ne vielä tulee halusimpa minä sitä tai en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti