sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Yleistä löpinää

Kamalan kova tuuli on ollut koko viikonlopun. Käytiin aamupäivällä kävelyllä niin välillä tuntui, että olisi kaulaliina ollut tarpeen. Käsineitä en kyllä vielä tarvinnut. Mieshän tuo meinasi taas paleltua kuin russakka, vaikka sillä oli tuulta pitävä pukukin päällä. Käytiin kalamarkkinoilla samalla. Kyllähän siellä monenmoista oli tarjolla, mutta hinnat oli aika kovat. Ostin mausteita, koska ne olivat mielestäni ihan kohtuu hintaisia.

Samalla kävelyreissulla nähtiin oikein sievä sheltti istumassa yhden pakettiauton etupenkillä. Oli kiva nähdä Pepi vainaan rotutoveri. Kyllä tekisi niin mieli uutta koiraa, mutta kun niiden hinnat ovat 1200 €. Ei oikein ole varaa, kun kohta putkiremontti iskee päälle.

Salilla kävin samalla reissulla. Ei ollut ruuhkaa näin sunnuntai päivänä. Selkä meinaa vähän oirehtia taas vaihteeksi. Se ei oikein tainnut tykätä siitä torstain pallojumpan yhdestä liikeestä. Siinä piti istua pallon päällä ja sitten ikäänkuin pyörittää lantiota. Silloin ei tuntunut mitään, mutta myöhemmin kyllä. Voi voi kun sitä on niin raihnainen.

Kyllä on outoa, kun ei nykyään ilmainen työvoima kelpaa minnekkään. Kurssiin kuuluu 8 viikon harjoittelu ja ei vaan tunnu toisille paikkaa löytyvän. Jotkut ovat soitelleet moneen kymmeneeen paikkaa ja aina vastaus on ei. Kaksi viikkoa on aikaa harjoittelun alkuun, joten ei hyvältä näytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti