tiistai 16. marraskuuta 2010

Harjoittelu yms

Eka harjoittelupäivä on takana. Kun on kolme viikkoa ollut kotona ja ei ole tuota hernettä tarvinnut  kovin pyörittää, niin meinas ajattelu ihan päähän ruveta koskemaan . Sain aika paljon kirjoitettua siitä kyselystä, minkä laitan kartottaakseni harjoittelipaikan sosiaalisen median käyttöä. Eiks ollut hienosti sanottu :) Sitä pitää vielä muokata, mutta suurin osa asioista olisi jo valmiina.

Salilla kävin kans eka kertaa liki neljään vikkoon. Olipa mukava käydä. Ei ainakaan minulla into loppunut sairastamisen aikana. Sen verran on muutosta treenissä, että toistoja on nyt 15 entisen 22 sijaan.Yksi nainen huomasi minun laihtuneen, joten kyllä se jossakin alkaa näkyä.

Matkalaskukin oli jo tullut ja maksoin sen pois. Nyt vaan odotellaan matkaan pääsyä. Matkan takia joudun tekemään kaksi tenttiä samana päivänä 3.12, mutta itsepähän näin halusin.

Mies tuossa joulutorttuja alkoi vääntämään, kun kerran oli aineita kaupasta tuonut. Yritti kyllä minulle sitä, mutta minä kieltäydyin kylmästi. Että tämmöstä tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Laitapas meillekin semmonen mies joka tortut ihan ite tekee... hyväätä matkaa....

    VastaaPoista