lauantai 20. marraskuuta 2010

Konserttia, tenttiä ja ikävää

Torstaina kävin jumpassa kumminkin, vaikka päivällä olin niin kipeä. Oli ihan mukavaa pitkästä aikaa. Siellä oli kuntopiiri tyyppinen ohjelma, jossa oli 10 kohtaa. Joka kohdassa tehtiin minuutti ja kierros tehtiin kahteen kertaan. Välineinä olivat painot, jumppanauhat, steppilauta ja erikokoiset jumppapallot. Vähän oli hauikset ja kyljet kipeänä sen jälkeen, vaikka venyteltiinkin lopuksi.

Perjantai-illan konsertissa olin koko ajan ulkona kuin lumiukko. Kun en ole katsonut kauhuelokuvia, niin en myöskään tuntenut niiden musiikkia. Nyt olen sitä mieltä, että kun on kuullut yhden kappaleen on kuullut kaikki. Jokaisessa kappaleessa oli samanlaista viulujen vingutusta ja patarumpujen paukutusta. Kyllähän sitä silleen kuunteli ja katseli, että soittajat ovat taitavia ja kapellimestarilla oli hihassaan pieniä kauhuefektejä. Kuten se, että hänet tuotiin lavalle Hannibalin maski naamallaan ja pakkopaitaan puettuna nokkakärryn kyydissä. No olihan se taas yksi kokemus lisää.

Perjantain tentistä sen verran, että se oli helppo. Nettiin tehty osio on jo tarkastettu ja se on ok. Toinen osio on tarkastamatta, mutta uskon sen menevän läpi. Sitten vaan odotellaan seuraavia tenttejä, jotka ovat 3.12.

Tänään käytiin mökillä antamassa linnuille jyviä ja laitettiin samalla Pepin haudalle kynttilä. Pitihän sitä taas vähän itkeä tihrustaa vanhaa kaveria. Aina välillä tulee niin kamalan ikävä sitä karvakamua. Niisk.
 
Nyt pitäisi ruveta tekemään loppuja tehtäviä tuonne oppimisympäristö Moodleen. Kolme kun saan tehtyä, niin silloin on kaikki tehty. Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti