keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Sataa sataa ropisee...

Ei ole koko päivänä tullut käytyä ulkona, kun sataa. Eihän se kyllä mikään kovin hyvä syy ole linnoittautua sisälle, mutta kun ei vaan viitsinyt :( Puhelinkin on soinut tänään peräti kaksi kertaa. Sehän on jo ennätys. Toinen soittaja oli täti, joka onkin ainoa sukulainen johon edes jonkinlaista yhteyttä on, ja toinen oli anoppi. Mukavahan tuo oli puhella molempien kanssa.

Anoppi ja appi oli kylpylälomalla ja olivat saaneet sieltä hirveän köhän, joka nyt on jo laantumassa. Oli puhe, että jos perjantaina olisi hyvä sää, mentäisi mökille koko poppoo. Olisi haravointia tiedossa, josta minä voisin hieman livistää, kun en ole ihan kunnossa vielä ;)

Eilen ulkoiltiin kaupungissa ja kylläpä vesi oli laskenut uimarannalla. Näki selvään missä kohti vesi oli ollut kesällä ja nyt. Aikamoinen harppaus oli veteen entiseltä kohdalta.
 
Huomenna olisi käytävä työkkärin tädin luona. Saas kattoo mitä "kivaa" sitä nyt keksitään minulle. Olen ajatellut hakea yhteen koulutukseen, mutta ensin pitää ottaa selville mitä mieltä työkkäri on siitä.  Niistä kun ei koskaan tiedä. Samat lait pitäsi olla kaikille, mutta jokainen siellä niitä lakeja erilailla tulkkaa. Plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti