lauantai 25. joulukuuta 2010

Jouluviikon jorinoita

Jaahas mitähän sitä nyt olisi mielen päällä. Hautajaiset oli tiistaina ja ne meni ihan hyvin. Pakkasta oli noin 20, mutta ei se haitannut, kun siunaus oli kappelissa ja haudalla vaan laskettiin kukkaset ja veisattiin yksi virsi. Sen jälken kävin hoitokodissa setvimässä äidin jälkeenjääneitä tavaroita. Jätin sinne kaikki vaatteet ja vähäiset huonekalut. Niille oli kuulemma käyttöä sielläkin. Otin vain pari esinettä ja erinäisiä papereita. Olin yötä tätini luona ja tulin kotiin keskiviikkona.

Torstaina sain uuden modeemin, kun vaihdoin laajakaistan Elisalta Saunalahteen. Samalla nopeus nousi 1 megasta kymmeneen megaan. Samassa paketissa tuli myös tikku läppäriä varten jos sattuu tarvitsemaan jossakin kodin ulkopuolella moista vekotinta. Mökillä se ei kyllä toimi, koska mökki on semmoisessa notkossa.

Joulua ei laitettu kovinkaan paljoa. Kinkku paistettiin, piirakat tehtiin ja rosolli ostetiin. Anoppi antoi imellettyä perunalaatikkoa ja siinä on meidän jouluruuat. Yhtään joulukoristetta ei ole, eikä joulukukkia. Niitä oli kyllä tarkoitus ostaa, mutta en saanut aikaiseksi. Pakkanenkin sotki sitä, kun ne olisi pitänyt paketoida niin hyvin. Joulukortteja en laittanut minkään välineen kautta, joten anteesipyyntö niille, jotka laittoivat minulle, enkä minä laittanut teille. Oli tässä tuota muutakin ajattelemista :(

Joululahjaksi sain Iron Maidenin CD:n, rahaa, Arabian purnukan ja läppärin alle laitettavan Targuksen Chill Matin. Se "matto" estää läppärin kuumenemisen, jos läppäriä pitää vaikka sylissään tai sängyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti