maanantai 6. joulukuuta 2010

Viikon vikinät

Niin se on viikko mennyt, enkä ole saanut kirjoitettua tänne mitään. Onhan sitä kaikkea tälle välille ollut, hyvää ja pahaa. Perjantaina oli kaksi tenttiä, joiden tuloksista en tiedä vielä mitään. Toivottavasti menevät läpi. Ei ollut oikein ajatus mukana niitä tehdessä. Se taas johtui siitä, että äitini viimeiset ajat olivat käsillä ja hän kuolikin sitten tänä aamuna 6.12. Vaikka emme olleet tekemisissä moneen vuoteen, niin olihan hän äitini kuitenkin. Nyt sitten ainoana omaisena pitää ruveta järjestämään hautajaisia sun muita asioita.

Harjoittelua on jäljellä enää 6 päivää. Sille ajalle pitäisi saada se työ tehtyä loppuun. Voipi kyllä olla, että huominen päivä on vajaa, kun pitää soitella niistä hautajais ym. asioista. On mukavampi soitella kotoa vaikka kuinka on kännykkä, jolla voi soittaa mistä tahansa.

Salilla olen käynyt ja jumpassa. Tällä viikolla onkin jumppa viimeisen kerran, mutta pitää ilmoittautua ensi vuoden jumpaan tällä viikolla. Onkin kuulemma tarjolla kaksi XXL-ryhmää. Pitää yrittää päästä tähän samaan aikaan alkavaan.

Matkakin on vielä tekemättä, mutta kohtahan se on. En katsonut tarpeelliseksi perua sitä tämän kuolemantapauksen takia. On ihan hyvä, että pääsee pois edes vähäksi aikaa.

Joulua en ole valmistellut mitenkään, kun ei kiinnosta koko asia. Kuten jo aiemmin kirjoitinkin. Piirakat meinataan tehdä ja joku pieni kinkku paistaa, mutta siinäpä se onkin. Toivottavasti edes sali on auki, että pääsee sinne välillä.

Varmaan tämä on joistakin lukijoista kylmää suhtautumista läheisen kuolemaan, mutta se on niin monipiippuinen juttu, etten sitä ala selvittämään. Asiat juontavat juurensa osaksi nuoruuteen ja myöhemmin myös aikuisuuteen. Ainoa asia, josta olen ollut monelle ihmiselle kateellinen on se, että heillä on ollut tosi hyvä suhde äitiinsä. Minulla sitä ei ole ollut sitten lapsuuden. Syytä oli varmaan niin sysissä kuin sepissäkin. Olimme ehkä liian samanlaisia, emmekä siksikään tulleet toimeen keskenämme.

No show must go on ja asioilla on ollut tapana järjestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti