sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Jumppaa ja hammastelua

Torstai illan jumpassa oli varmaan puolet samoja ihmisiä kuin oli syksylläkin. Se kummasti tämmöisen pulleahkon :) ihmisen itsetuntoa nostaa, kun on muita vielä isompia jumppaamassa. No onhan tässä vielä itselläkin tekemistä, että olisi sutjakkaassa kunnossa. Sain siellä ison selkälihaksen jumiin, kun liikaa yritin. En voinut kunnolla edes hengittää kun juili niin perskeleesti. Makasin kotona piikkimatolla parikymmentä minuuttia ja se auttoi vähän. Nukkumaan ruvetessa otin kaksi relaksanttia. Perjantaina kävin salilla hierontatuolissa ja se auttoi taas vähän. Sauna sen lopullisesti "sulatti" kuntoon. Täytyy ensi kerralla kuunnella paremmin itseään, eikä rehkiä ihan mahdottomia.
 
Tänään kävin sallilla ja vedin kierroksen kahteen kertaan. Alkoi siinä ylöstyönnössä taas puhti loppumaan kesken, mutta otsasuonet pullistellen sain tehtyä 30 kertaa sen kaksi kiloisen. Tai oikeasti siinä on jotakin 8-9 kg, koska painaahan ne varretkin jotain. Vastusta on sitten se kaksi kiloa.

Huomenna on varmaan soitettava hammasläkäriin, kun on perjantaista asti koskenut hampaaseen. Jee minähän kun niin rakastan sitä paikkaamista ja juurihoitoa ja ihan kaikkea mitä siellä tehdään :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti