maanantai 17. tammikuuta 2011

Opiskelu alkoi

Tänään oli sitten ensimmäinen datanomi koulutus ilta. Tai eipä tuolla vielä ollut muuta kuin tietolomakkeen täyttäminen ja itsestään höpiseminen. Kuuluihan tuolla olevan taas monen ikäistä, monen eri ammatin osaajaa ja pari ulkomaalaistakin. Toinen oli Gambiasta kotoisin oleva mies ja toinen venäläinen nainen. Muutama puuttui vielä joukosta.  

Henkilökohtaistamissuunitelmia tehdään parin seuraavan viikon aikana. Sitten vasta tiedän miten ahkerasti siellä pitää käydä. Porukka vaikutti ihan hyvältä. Kalle (= kouluttaja) kyllä jo sanoikin minun ;) olevan semmoinen poliisi joka pitää jöötä tunneilla. Itse se kun ei voi sanoa kenellekään pahasti tai silleen esim. olemaan hiljaa, mutta minä voin. "Nimim. kokemusta on". Tällä viikolla aloitan Excelin toisen datanomiryhmän kanssa ja ainakin sitä pitää kerran viikossa käydä opiskelemassa.Siellä on pari tuttua ennestään, mutta niistä muista en tiedä.

Salilla en käynyt tänään ollenkaan, kävelyä tuli noin vajaan tunnin edestä. Huomenna pitää kysellä kopiointien hintoja muutamasta liikkeestä. Tarviisin 140 kopiota labrayhdistyksen kokousjuttuun. Ainahan se on säästöä, jos jostakin liikkeestä saa halvemmalla, kuin jostakin toisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti