tiistai 13. syyskuuta 2011

Sataa

Kylläpä on lähes koko päivän jaksanut sataa. On niin harmaata ja synkeää, että valot saa olla päällä koko ajan. Käytiin kyllä aamulla kävelyllä sateesta huolimatta. Onneksi on joskus tullut ostettua sadeasu ja goretex kengät. Josta tuli mieleeni viime syksyltä kaverin sanonta. Kehuin ostaneeni uudet goretexit niin se sanoi hänellä olevan imutexit. Kengät jotka vetävät metrin päässä olevasta rapakosta vedet :) Vähänkö hirnuin sille silloin.

Huomen aamulla on ensimmäinen vesijumppa. Saas nähdä mitä siitä tulee. En ole koko uimahallissa vielä ikinä käynyt uimassa. Sehän kun on niin kaukana meiltä. Melkein 5 minuutin matka pyörällä. Ukko ehdotti, että laittaisin uimapuvun päälle jo kotona, niin ei tarviisi vaihtaa asua :) Eipä sen puoleen ei siihen aikaan kovin monta ihmistä ole edes liikkeellä, siis vailla 7. Kyllä sen nyt vielä kestäisi, mutta talvella voisi olla kylmänhivakka.

Pitäs oikeastaan kömpiä salillekin vielä tänään. Jos minä noudatan uutta viikon liikunnallista ohjelmaa, niin salilla ma, ti, to ja la; ke vesijumppa, to xxl-jumppa ja sali; pe ja su vapaa. Jopa on liikuntaa kerrakseen. Niin laihtunut en kyllä ole yhtään. Nekin kilot jotka pudotin on tulleet takaisin. Se on kyllä oma syy. En ole jaksanut vahtia syömisiäni ja juomisiani.

Kävin lääkärissä eilen. Sappikivet vaivaa jatkuvasti. Nyt on lähete laitettu saikulle ja leikkaus on edessä joskus. Sitähän ei voi tietää kuinka kauan siihen menee.

1 kommentti:

  1. Voi vitsi sinähän urheilet jo enemmän kuin minä... hieno juttu...

    VastaaPoista