sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Elämää noin yleensä

Opiskelut on alkaneet ihan kohtalaisesti. Mitä nyt tulehdus on olkapäässä, kyynärpäässä ja ranteessa, mutta muutoin mennee hyvin. Pitäs ostaa semmoinen kunnollinen rannetuki tai mikä lasta se nyt onkin. Onhan mulla noita tukia lähestulkoon joka paikkaan mitä kehossa on, mutta hyvin tukevaa rannetukea ei ole.

Perjantai iltana tuli päätettyä, että meille taidetaan hankkia uusi koira. Pitää ruveta panemaan rahaa sivuun sitä varten, että syksyllä olisi koossa 1300 €, jonka ne sheltinpennut maksaa nykyään. Pitää myös ottaa selvää missä päin niitä pentuja silloin syksyllä olisi tarjolla. Ja olisihan se varattava ajoissa, muutoin niitä ei tahdo saada. Jos sen pennun saisi joskus syyskuussa, niin vielä kerkeisi opettaa sisäsiistiksi ennen lumien tuloa. Että siinäpä projektia taas kerrakseen.

Salilla olen käynyt ahkerasti. Vaihdettiin ohjelmaan, jossa on 10 toistoa. Se on nyt muistaakseni voimaharjoittelua. Kymmenen toistokertaa tuntuu tosi vähältä, mutta voihan sen tehdä kaksi kertaa peräkkäin. Painosta en nyt tiedä, kun en ole käynyt vaa'alla, muuta ei se nousemaan päin ole. Kokeilin eilen niitä mustia farkkuja jotka mies lupasi mulle. Nappi menee kiinni, jos oikein pirusti vetää mahaa sisään ja makaa samalla sängyllä potslojonaan ;) vetoketju ei kyllä änähtänytkään. Vielä on matkaa taivallettavana, mutta kyllä se päivä tulee, kun mulla on "uudet käytetyt" mustat farkut jallaassa.

1 kommentti:

  1. Miten olis koko vartalokipsi noihin ed. vaivoihin... sitä joskus harkinneena voin sanoa että ei se ajatuksena ihan susi ole...;D

    VastaaPoista