perjantai 11. helmikuuta 2011

Kiirettä pitää

Tällä viikolla sitä on ollut joka ilta jotain menoa. Ihan on kalenteri ollut tarpeen. Ei minun hatarassa päässä muuten pysyisi minne mennä ja milloin :) Kolmena iltana oli datanomi opiskeluja ja yhtenä jumppaa. Onneksi meidän oma jumppaohjaaja oli tullut terveenä takaisin. Se oli pitänyt influenssan. Se taitaa taas tänä talvena ollakin kohtalaisen kova tauti keneen se iskee.

Salilla olen käynyt tällä viikolla neljä kertaa ja kyllä sen huomaa, että on siitä hyötyä. Eilen illalla nimittäin tehtiin pallojumppaa. Syksyllä en jaksanut/voinut tehdä vatsoja pallon päällä. Eilen meni kohtalaisen hyvin. Joskin vielä on läsää sen verran, että on petraamisen varaa.

Koiranpentuja katselin netistä yhtenä iltana, mutta en vielä ottanut yhteyttä kehenkään. Oli siellä monessa paikassa kyllä suunnitteilla pentueita. Jotkut antaa koiria vain harrastaviin koteihin, mutta on niitäkin jotka antaa ihan vaan kotikoiraksi. Sitäpaitsi eihän se meilläkään tule ihan laiskaksi sohvakoiraksi. Tottakai sen kanssa leikitään, lenkkeillään, opetetaan temppuja. Saa olla vapaana mökillä, uida, samota metsissä. Sitä hierotaan ja höpsytetään. Minulla on metritolkulla koirakirjoja esim. Koiran kotikylpylä ja Lepoa tassuille. Ensimmäisessä neuvotaan koiran hierontaa ja venyttelyä ja toisessa hemmotteluhoitoja :) nelijalkaiselle ystävälle. Että silleen.

Ostin tänään tasapainolaudan. Pitää sillä alkaa treenaamaan tuota keskivartaloa. Katsoin mukana tulevan DVD:n ja aika monipuolisesti sillä voi jumpata. Mutta tärkein on aluksi saada vasemmalle puolelle tasapainoa ja voimaa enemmän. Sitäpaitsi sitä voi käyttää myös istuessa. Parasta-aikaa temppuilen sen kanssa. Väkiselläkin tulee liikettä keskivartaloon, kun tasapainoilee tässä kirjoittaessa, ettei putoo penkiltä.

Huomenna on sitten sen korkeakulttuurin vuoro, eli menen sinne oopperaan. Kirjoitan siitä sitten tuota tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti