tiistai 7. syyskuuta 2010

Salilla

No niin. Jos nyt ensiksi selittäisi tuota koiran kuvaa tuossa blogin alussa. Se on siinä siksi, kun en viitsi itsestäni siihen kuvaa tällätä ja onhan se paljon paremman näköinen muutenkin.

Kävin siis salilla aamulla. Eilisen ensimmäisen kerran jäljiltä ei tuntunut mitään kipuja tai muita kolotuksia olevan. Ohjaaja katsoi koko "rehkimiseni" ajan, että varmasti teen liikkeet oikein. Tokihan minulle eilen ne samat näytettiin ja teinkin jo kerran, mutta varmuus ennenkaikkea.

Sain melkein kaikki toistot tehtyä kaikissa laitteissa, mutta parista jäi kesken, kun puhti loppui. Ei se toisaalta ole ihme, kun ottaa huomioon ettei valovuosiin ole tehnyt mitään raskaita töitäkään missä käsivoimia olisi tullut. On pikemminkin ne meikäläisen hommat olleet kevyehköjä.

Nyt pitää suunnitella jonkinlainen viikko-ohjelma milloin mitäkin liikuntamuotoa harjoittaa. Kysyinkin sitä ohjaajalta aamulla, mutta kun ne ohjeet taisi mennä toisesta korvasta sisään ja samontein toisesta hien mukana pyyhkeeseen ;)

Nyt iltapäivällä tuntuu lihaksissa hieman kipeyttä. Sieltä ne alkaa löytyä, käyttämättömänä olleet. Kärsi kurja, kärsi. Tuli tuosta mieleeni, kun olin eräänä kesänä töissä puutarhalla. Ensimmäiset kaksi viikkoa olin niin kipeä lihaksistosta, kuin ikinä kukaan voi olla. Siellä oli takuulla kipeänä semmoisiakin lihaksia, joita ei ole edes olemassa. Sitten kun siihen kyykkimiseen ja muuhun tottui ei ollut hätä päivää. Samoin varmaan tulee tässäkin käymään.

1 kommentti:

  1. ihanaa, ihanaa. minäkin tänään pyöräilin töihin, sen jälkeen tanssitunti puoltoista tuntia ja taas kotiin pyörällä. nyt voi sanoa että tälle päivälle riitti, nyt otan lasin punaviintä kiitos!!!

    VastaaPoista